Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf De Zilk / Schoonmaakbedrijf Zonneveld

Schoonmaakbedrijf Zonneveld Schoonmaakbedrijf De Zilk


Schoonmaakbedrijf Zonneveld

Hafkenscheidtlaan 18
2191BP De Zilk

Gemeente: Noordwijkerhout, Zuid Holland

Telefoon:0618... Telefoonnummer tonen185667 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmakers en/of schoonmaakdiensten. In De Zilk helpt Schoonmaakbedrijf Zonneveld u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Zonneveld

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In De Zilk zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Zonneveld. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw De Zilk of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In De Zilk vind u Schoonmaakbedrijf Zonneveld bel hun op 0618185667 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Zonneveld uit De Zilk helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0618185667 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmakers en/of schoonmaakdiensten. In De Zilk helpt Schoonmaakbedrijf Zonneveld u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.
Geplaatst op: 22-01-2019 06:42

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 08-10-2018 17:55

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Nederstigt / L P M
Zilkerduinweg 176
2191AR De Zilk

Alle Inboedel.nl
Regenvlietweg 35
2191BB De Zilk

Nederstigt, Jürgen
P J Warmerdamstraat 3
2191BT De Zilk

Rusman / J F
Zilkerduinweg 152
2191AR De Zilk

Schoonmaakbedrijf Zonneveld
Hafkenscheidtlaan 18
2191BP De Zilk

Vd Linden / W J T
St Jacobstraat 31
2191BD De Zilk

C.S.B. Charlois Schoonmaak Bedrijf
Hoogvlietsekerkweg 92
3194AM Hoogvliet Rotterdam

Onderhoudsbedrijf Bogaards
Beugstraat 53
3192GA Hoogvliet Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Bonnet
Hoofdje 2
3194KB Hoogvliet Rotterdam

The Osmoshop
Baarsveen 468
3205BS Spijkenisse

Tulp Schoonmaakdiensten B.V.
Beurtschipperstraat 104
3194DK Hoogvliet Rotterdam

Consultancy BV JCB
Thorbeckelaan 30
2811CE Reeuwijk

Van Zoest / P J L
Nieuwdorperweg 25
2811LA Reeuwijk

Schoonmaakbedrijf C.M. Ouwendijk
Kaagjesland 72
2811KL Reeuwijk

Schoonmaakbedrijf Reeuwijk
Zoutmansweg 118
2811EW Reeuwijk

Meijs Schoonmaakdiensten VOF vd
Paulus van Asperenpad 37
3151JA Hoek Van Holland

Monster / H
Visserstuin 21
3319LL Dordrecht

Schoonmaakbedrijf Boyke
Jacob Catsstraat 100
3314ZD DordrechtKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Zonneveld uit De Zilk, Zuid Holland. Bel 0618185667. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Zonneveld uit De Zilk helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap