Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf De Zilk / Nederstigt, Jürgen

Nederstigt, Jürgen Schoonmaakbedrijf De Zilk


Nederstigt, Jürgen

P J Warmerdamstraat 3
2191BT De Zilk

Gemeente: Noordwijkerhout, Zuid Holland

Telefoon:0657... Telefoonnummer tonen932391 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In De Zilk helpt Nederstigt, Jürgen u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Nederstigt, Jürgen

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In De Zilk zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Nederstigt, Jürgen. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw De Zilk of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In De Zilk vind u Nederstigt, Jürgen bel hun op 0657932391 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Nederstigt, Jürgen uit De Zilk helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0657932391 of email


In De Zilk helpt Nederstigt, Jürgen u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 03-02-2019 22:21

4 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste schoonmaakbedrijf in De Zilk
Geplaatst op: 07-10-2018 06:30

5 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 11-04-2018 15:59

4.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Nederstigt / L P M
Zilkerduinweg 176
2191AR De Zilk

Schoonmaakbedrijf Zonneveld
Hafkenscheidtlaan 18
2191BP De Zilk

Alle Inboedel.nl
Regenvlietweg 35
2191BB De Zilk

Nederstigt, Jürgen
P J Warmerdamstraat 3
2191BT De Zilk

Rusman / J F
Zilkerduinweg 152
2191AR De Zilk

Vd Linden / W J T
St Jacobstraat 31
2191BD De Zilk

J Cleaning Service
Elise van Calcarstraat 17
2522MA Den Haag

Schoonmaakbedrijf Maeslantsluys
Praagsingel 175
2548TV Den Haag

VIRON SCHOONMAAKBEDRIJF
Hoefkade 597
2525LC Den Haag

Astrid Interieur Service V.O.F.
Laan van Wateringse Veld 654
2548CM Den Haag

Budget Cleaning Nederland
Knobbelzwaansingel 181
2496LN Den Haag

J Cleaning Service
Elise van Calcarstraat 17
2522MA Den Haag

Schoonmaakbedrijf de haagse spons
Erasmusweg 606
2532EJ Den Haag

Quality Cleaning Services BV
Parkstraat 83
2514JG Den Haag

RIS
Platinaweg 25Unit
2544EZ Den Haag

Woningontruimingzuidholland
Van den Boschstraat 268
2595AH Den Haag

KASA Facility Services
Gerard Doustraat 60A
2526NH Den Haag

zo schoon als goud
Gradaland 150
2591HK Den HaagKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Nederstigt, Jürgen uit De Zilk, Zuid Holland. Bel 0657932391. Neem contact op en Nederstigt, Jürgen uit De Zilk helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap