Home / Lampenwinkel / Lampenwinkel Zeist / GEORGE SMIT lichtadvies

GEORGE SMIT lichtadvies Lampenwinkel Zeist


GEORGE SMIT lichtadvies

Van der Merschlaan 44
3705TH Zeist

Gemeente: Zeist, Utrecht

Telefoon:06-4... Telefoonnummer tonen4555103 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Lampenwinkel



Bedrijfsomschrijving

Onafhankelijk lichtadviseur en dealer 125 designverlichting merken. Werken veel samen met particulieren en (interieur)architecten, interieurbouwers en andere uitvoerende partijen.

Samenwerken in schetsfase met (interieur)architecten biedt voordelenGoede verlichting is een essentieeel onderdeel in een interieurontwerpSamenwerken met lichtadviseur in schetsfase van bouwplan biedt aanzienlijke voordelen, ook financieel.

Bent u bouwkundig- of interieurarchitect, interieurbouwer, kantoorinrichter, installateur of een andere uitvoerende partij? Wij zijn geïnteresseerd in uw werkwijze en zouden graag met u bespreken op welke manier wij elkaar kunnen versterken.

Goede verlichting is geen sluitstuk of stelpost maar een essentieel onderdeel in een goed bouwkundig- en/of interieurontwerp. Daarom is het inschakelen van een lichtadviseur bij voorkeur in de schetsfase van een bouwplan de ideale vorm van samenwerking. Het stelt u en ons in staat de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat naar een nog hoger niveau te tillen.

Zijn deze voordelen interessant voor u?
• Kennis & Ervaring. Wij hebben 60 jaar ervaring, veel kennis van licht en van het internationale aanbod. Daarbij hebben wij een grote showroom. In goed overleg kunnen wij ideeën voorstellen waarin functionaliteit, vormgeving en techniek samenkomen. Voor u tevens een tijdsbesparing in het project.
• Onafhankelijkheid. Wij zijn volledig onafhankelijk en werken met een grote selectie van ongeveer 125 topmerken (design).
• Garantie & Service. Op onze producten zit minimaal 1 jaar fabrieksgarantie. Service staat binnen ons familiebedrijf zeer hoog in het vaandel.
• Kostenbesparing & Planning. Een compleet bestek is minder kostbaar dan meerwerk achteraf. Denk aan de infrastructurele voorzieningen t.b.v. het lichtplan.

De ideale vorm van samenwerking, of vissen in elkaars vijver?
Onze ervaring is dat samenwerken kansen vergroot en leidt tot betere resultaten voor alle betrokken partijen. Juist in deze nieuwe tijd, waarin andere eisen gesteld worden en besluitvorming van klanten anders tot stand komt, is samenwerken van belang en biedt het nieuwe mogelijkheden.

Interesse om de mogelijkheden eens te bespreken? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn geïnteresseerd in uw werkwijze en zouden graag met u bespreken op welke manier wij elkaar kunnen versterken.


design lampen online, verlichting online Lichtplan makenLichtadviseur inschakelenGEORGE SMIT lichtadviseurs is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van bijna 60 jaar tot in 1951. Wij zijn specialisten in het vak met een passie voor lichttechniek en design. Als onafhankelijk lichtadviseur hebben wij ruime ervaring met het werken in teamverband met particulieren, bouwkundig- en interieurarchitecten, interieurbouwers, kantoorinrichters, installateurs en andere uitvoerende partijen. In combinatie met een gedegen kennis van het internationale aanbod en gevoel voor esthetiek zorgt het ervoor dat wij onze klanten iedere keer weer verrassen.

Iedere lichtadviseur van ons team is gecertificeerd voor het maken van een hoogwaardig lichtplan en een lichtberekening op maat. Na bezichtiging op locatie werken wij een lichtplan digitaal voor u uit. Indien gewenst tot in 3 dimensies. Met behulp van moderne presentatietechnieken in onze studio, tonen wij u het lichtontwerp en de geadviseerde kwaliteitsverlichting. Indien gewenst verzorgen wij ook snelle en deskundige montage.

Wilt u een lichtplan met regiemogelijkheden? Bel nu vrijblijvend zodat wij u uitgebreid kunnen informeren.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Duurzaam Woon Advies
Wij staan voor onafhankelijk advies, persoonlijke benadering en realistische ontwerpen. Jaren lange ervaring in de advies sector, al veel nieuwbouw projecten gedaan. Nu ook gericht om de bestaande bou...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Woonpunt
Steynlaan 96
3701EJ Zeist

GEORGE SMIT lichtadvies
Van der Merschlaan 44
3705TH Zeist

Pool Garden Products (P.G.P.)
Dijnselburgerlaan 9
3705LP Zeist

Metz Verlichting
Amsterdamsestraatweg 443
3553EB Utrecht

Citylight BV
Passage 22
3431LP Nieuwegein

Groen Licht
Peperstraat 11
3961AR Wijk Bij Duurstede

VOF Verlichting & Rijwielhandel Duijst
Molenstraat 52
3752CJ Bunschoten Spakenburg

De Duif BV
Lijnmarkt 38
3511KJ Utrecht

Lampidee
Vrieslantlaan 10
3526AA Utrecht

Droomlicht
Voorstraat 75
3441CH Woerden

X-Parc
Mevrouw v Vollenhovenprk 22
3971CW Driebergen-rijsenburg

Bruin Verlichting
Laanstraat 132
3743BJ Baarn

Citylight B.V.
Gageldijk 209
3566MJ Utrecht

Lampenbazaar
Zijdevlinderhoek 2
3905KC Veenendaal

Lampenkappen-expert.nl
Groeneveldselaan 25
3902HA Veenendaal

Lichtstudio Emiclaer
Het Masker 208
3823GX Amersfoort

LedsLight.it
Kerkweg 1A
3481CP Harmelen

Versteeg Licht & Interieurstudio VOF
Gedempte Oude Gracht 139
2011GP Haarlem



Kernwoorden

Artemide, Halogeen, Hanglamp, Inbouwspots, Lampen, Lampenwinkel, Designverlichting, Lichtadvies, Lichtadviesbureau, Lichtadviseur, Lichtarchitect, Lichtplan, Lichtplan Amsterdam, Projectverlichging, Spot, Spots, Uplight, Verlichting, Verlichtingswinkel, Verlichtingszaak

Contactgegevens van Lampenwinkel bedrijf GEORGE SMIT lichtadvies uit Zeist, Utrecht. Bel 06-44555103 of email [email protected]. Neem contact op en GEORGE SMIT lichtadvies uit Zeist helpt u met met uw vragen omtrent Lampenwinkel

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap