Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Lelystad / Schoonmaakbedrijf Roosingh

Schoonmaakbedrijf Roosingh Schoonmaakbedrijf Lelystad


Schoonmaakbedrijf Roosingh

Delta 79
8224EP Lelystad

Gemeente: Lelystad, Flevoland

Telefoon:0320... Telefoonnummer tonen248943 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten en/of schoonmakers. In Lelystad helpt Schoonmaakbedrijf Roosingh u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Roosingh

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Lelystad zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Roosingh. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Lelystad of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Lelystad vind u Schoonmaakbedrijf Roosingh bel hun op 0320248943 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Roosingh uit Lelystad helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0320248943 of email


Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakdiensten en/of schoonmakers. In Lelystad helpt Schoonmaakbedrijf Roosingh u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 08-11-2018 19:22

5 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden. Beste schoonmaakbedrijf in Lelystad
Geplaatst op: 10-10-2018 03:27

5 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen.
Geplaatst op: 26-01-2018 15:15

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Start 5de editie Bataviawerf (Batavialand) Opstapdagen
Op de Bataviawerf worden bezoekers meegenomen door de wereld van de 17de eeuwse houten scheepsbouw. Enthousiaste gidsen leiden jong en oud via de ambachtelijke werkplaatsen naar de reconstructie van V...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Fharrocha Dienstverlening
Westhoven 26
8219AH Lelystad

PM Dienstverlening
Bongerd 176
8212BK Lelystad

Schoonmaak- en Onderhoudsbedrijf H.W. Meijer
Parkhaven 49
8242PE Lelystad

Handy Clean B.V.
Wigstraat 0
8223EE Lelystad

Fancy Schoonmaakbedrijf
Kempenaar 2618
8231CK Lelystad

V.O.F. Schoonmaakbedrijf De Vries Flevoland
Zuiveringweg 22
8243PZ Lelystad

Gaal Totaal Schoonmaak
Jol 2512
8243GS Lelystad

Schoonmaakbedrijf Roosingh
Delta 79
8224EP Lelystad

Schoonmaakbedrijf sany
Bongerd 74
8212BD Lelystad

Schoonmaakbedrijf Hoppe
Meerkoetenweg 6
8218NA Lelystad

Royal Office Cleaning
Roderveld 20
8219CB Lelystad

Schoonmaakbedrijf Citrum lelystad almere
Galjoen 410
8243NC Lelystad

Proper Glas- en Gevelreiniging Lelystad B.V.
Noordersluisweg 58
8243PR Lelystad

Hodal B.V.
Randstad 2220
1316BZ Almere

De Ridder / J J
Blauwe Zeedistelstraat 15
8321XN Urk

Schoon van de Berg
Munnikplaat 51
8321RW Urk

Schoonm- En Ongediertebestr Bedr Post VOF
Baak 10
8321DR Urk

Hoefnagel / G
Gammels 28
8321SB UrkKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Roosingh uit Lelystad, Flevoland. Bel 0320248943. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Roosingh uit Lelystad helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap