Home / Callcenter / Callcenter Schagen / Quality Contacts B.V.

Quality Contacts B.V. Callcenter Schagen


Quality Contacts B.V.

Zuiderweg
1741NA Schagen

Gemeente: Schagen, Noord Holland

Telefoon:0224... Telefoonnummer tonen224224 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van quality contacts b.v. uit Schagen helpen u graag met telesales en of call center vragen.Quality Contacts B.V.: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Schagen. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Schagen. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Quality Contacts B.V. uit Schagen kan u verder adviseren bel op 0224224224 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Quality Contacts B.V. uit Schagen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0224224224 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van quality contacts b.v. uit Schagen helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Dit bedrijf heeft ons uitstekend en adequaat geholpen. Vriendelijk en goede uitleg. Echt vakmanschap. Beste in Schagen
Geplaatst op: 09-06-2018 10:29

5 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 18-03-2018 12:30

5 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 31-12-2017 06:42

3 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen door quality contacts b.v.. Bedankt!
Geplaatst op: 23-12-2017 01:53

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

6.12 Outsourcing geeft deze zomer gratis telefonistes weg
6.12 Outsourcing - In de vakantietijd is het lastig om uw telefoonverkeer allemaal te beantwoorden doordat veel van uw medewerkers op vakantie gaan. 6.12 Outsourcing biedt u hiervoor de oplossing. U s...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Quality Contacts B.V.
Zuiderweg 12
1741NA Schagen

Quality Contacts B.V.
Zuiderweg 0
1741NA Schagen

Mw. M. de Graaf
Kennedyboulevard 258
1931XP Egmond Aan Zee

Hypotheekplatform B.V.
Burgemeester A. Colijnweg 2
1182AL Amstelveen

Scoot Benelux BV
Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

BV Weekendjeweg. NL
Maalderij 21
1185ZB Amstelveen

Mcxess BV
Startbaan 5/F
1185XP Amstelveen

CPM Amsterdam BV
Delflandlaan 4
1062EB Amsterdam

NCR Emea Regional Care Center BV
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam

Beta Marketing Teleservices BV
Zeilmakerstraat 40
1991JC Velserbroek

Customer Service First
Trompenbergerweg 41
1217BC Hilversum

Rechtspreventie
Gladiolenveld 61
1901LT Castricum

Outstanding by Me
Robert Kochlaan 682
2035BW Haarlem

ProSpex Amsterdam BV
Radarweg 545
1043NZ Amsterdam

6.12 Outsourcing
Sophialaan 49
1075BN Amsterdam

Telefoonservice interline
Fluitekruid 13
1273XG Huizen

Callcenter Jobs
Kanaalstraat 2
1054XJ Amsterdam

Vocalcom
Leidseplein 3
1017PR AmsterdamKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Quality Contacts B.V. uit Schagen, Noord Holland. Bel 0224224224. Neem contact op en Quality Contacts B.V. uit Schagen helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap