Home / Callcenter / Callcenter Holwierde / ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices

ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices Callcenter Holwierde


ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices

Hoofdweg 27
9905PA Holwierde

Gemeente: Delfzijl, Groningen

Telefoon:0596... Telefoonnummer tonen692888 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van connection telefoon- en secretariaatsservices uit Holwierde helpen u graag met telesales en of call center vragen.



ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Holwierde. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Holwierde. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices uit Holwierde kan u verder adviseren bel op 0596692888 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices uit Holwierde helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0596692888 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van connection telefoon- en secretariaatsservices uit Holwierde helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 05-11-2018 23:33

3 van 5 sterren
Goede kennis van zaken en reageren snel op vragen. Denken mee
Geplaatst op: 28-10-2018 22:39

5 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 26-09-2018 20:55

3 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 23-08-2018 21:53

3 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 24-05-2018 19:51

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Nieuw binnen Spano plaat
Mooie strakke watervaste spano plaat Dikte: 18 mm Breedte: 61 cm Lengte: 244 cm Veer en groef rondom TG4 Veel gebruikte plaat voor wanden of vloeren. Nu heel voordelig geprijsd, zie website ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices
Hoofdweg 27
9905PA Holwierde

BSC BV
Van Swietenlaan 23
9728NX Groningen

Benelux Media Solutions
Froukemaheerd 37
9736RC Groningen

SCHERP Management
Voor 't voormalig klein Poortje 1 -3
9711RR Groningen

Tingen Sales Solutions
Gratamastraat 26
9714HS Groningen

SNT Nederland BV
Bloemstraat 36
9712LE Groningen

Raedts Consulting en Investments
Gerbrand Bakkerstraat 80
9713HN Groningen

SNT Nederland B.V.
Damsterdiep 263
9713ED Groningen

Transcom WorldWide B.V.
Kadijk 5
9747AT Groningen

Multimedia Callcenters B.V.
Hoendiepskade 23
9718BG Groningen

Kelly Services
Herestraat 107
9711LG Groningen

FV Trade and Consultancy
Marktstraat 22
9641EK Veendam

Rean Service
Gelderselaan 110
9501RG Stadskanaal

T-marketing
Kerkstraat 13A
9601AA Hoogezand

MaeR Callcenter
Peregrinusstraat 20
9561HD Ter Apel

Pronto communicatie
Oosterstraat 0
9502EC Stadskanaal

Willem Boekweg Media
Tjariet 12
9642KD Veendam

Callcenter Groningen
Noorderhaven 60
9712VM Groningen



Kernwoorden



Contactgegevens van Callcenter bedrijf ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices uit Holwierde, Groningen. Bel 0596692888. Neem contact op en ConneCtion telefoon- en secretariaatsservices uit Holwierde helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap