Home / Callcenter / Callcenter Zoetermeer / TvZ Callcenter

TvZ Callcenter Callcenter Zoetermeer


TvZ Callcenter

Konijnenweide 112
2727GJ Zoetermeer

Gemeente: Zoetermeer, Zuid Holland

Telefoon:0681... Telefoonnummer tonen143053 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van tvz callcenter uit Zoetermeer helpen u graag met call center en of telesales vragen.TvZ Callcenter: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Zoetermeer. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Zoetermeer. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. TvZ Callcenter uit Zoetermeer kan u verder adviseren bel op 0681143053 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van TvZ Callcenter uit Zoetermeer helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0681143053 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van tvz callcenter uit Zoetermeer helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Snel geholpen, fijn! Goeie callcenter
Geplaatst op: 29-10-2018 13:29

4 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste callcenter in Zoetermeer
Geplaatst op: 14-06-2018 23:54

3 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste callcenter in Zoetermeer
Geplaatst op: 03-06-2018 03:04

4 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 18-01-2018 15:05

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Omgangsvormen in de acquisitie
Verplaatsen in andermans schoenen. Het klinkt vaak makkelijker dan het is. Een stukje empathisch vermogen is vereist, met name als het op acquisitie aankomt. Hoe vaak komt het voor dat u aan de andere...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

TvZ Callcenter
Konijnenweide 112
2727GJ Zoetermeer

WTCentre.com
Tintlaan 135
2718AH Zoetermeer

Teleperformance Nederland
Orfeoschouw 70
2726JH Zoetermeer

SNT Nederland BV
Koraalrood 33
2718SB Zoetermeer

Didoc Data Services
Platinastraat 81
2718ST Zoetermeer

PerfectCall B.V.
Orfeoschouw 70
2726JH Zoetermeer

Sales Plus BV
Edelgasstraat 250
2718TC Zoetermeer

Callcenter Makelaar
Dorpsstraat 61
2712AD Zoetermeer

Verint Systems B.V.
Blauw-roodlaan 154
2718SK Zoetermeer

Newbusinessmatters
Chroomstraat 38
2718RR Zoetermeer

BelTell B.V.
Jozef Israëlslaan 0
2596AR Den Haag

NL Match
Televisiestraat 2
2525KD Den Haag

Service Platform Nederland BV
AEGONplein 50
2591TV Den Haag

Talktime
Koningin Emmakade 189
2518JP Den Haag

NJ Workshops Groendecoraties
Oude Middenweg 249
2491AH Den Haag

Progologic
Van Neercasselstraat 4
4205BS Gorinchem

Algibra Telecom
Koningin Wilhelminalaan 58
4205EZ Gorinchem

Eclipse 2 Light.nl
Wijnkoperstraat 259
4204HE GorinchemKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf TvZ Callcenter uit Zoetermeer, Zuid Holland. Bel 0681143053. Neem contact op en TvZ Callcenter uit Zoetermeer helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap