Home / Callcenter / Callcenter Tilburg / Elkhuistekoop B.V.

Elkhuistekoop B.V. Callcenter Tilburg


Elkhuistekoop B.V.

Persephonéstraat 6
5047TT Tilburg

Gemeente: Tilburg, Noord Brabant

Telefoon:0135... Telefoonnummer tonen718584 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van elkhuistekoop b.v. uit Tilburg helpen u graag met call center en of telesales vragen.Elkhuistekoop B.V.: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Tilburg. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Tilburg. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Elkhuistekoop B.V. uit Tilburg kan u verder adviseren bel op 0135718584 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Elkhuistekoop B.V. uit Tilburg helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0135718584 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van elkhuistekoop b.v. uit Tilburg helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 03-10-2018 17:29

5 van 5 sterren
Goede kennis van zaken en reageren snel op vragen. Denken mee
Geplaatst op: 14-06-2018 05:53

4 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen door elkhuistekoop b.v.. Bedankt!
Geplaatst op: 30-03-2018 23:46

3 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt elkhuistekoop b.v.
Geplaatst op: 05-01-2018 00:12

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Extra Omzet?
Wat wilt u? Meer nieuwe klanten of meer omzet bij bestaande klanten? Neem contact op met ons en wij gaan dat voor u regelen!! GEGARANDEERD!!!!...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Your Voice
Heuvelring 92
5038CL Tilburg

Shukri Telecom
Hart van Brabantlaan 15
5038LA Tilburg

Positoos B.V.
Persephonéstraat 5
5047TT Tilburg

Your Voice BV
Heuvelring 92
5038CL Tilburg

Outbound Callcenter Nederland B.V.
Aphroditestraat 31
5047TW Tilburg

Holland Sales Combination H.S.C. B.V.
Ringbaan-Oost 11
5013CD Tilburg

Elkhuistekoop B.V.
Persephonéstraat 6
5047TT Tilburg

Unamic/HCN
Stationsstraat 19
5038EA Tilburg

HSC Holland Sales Combination BV
Ringbaan-Oost 102
5013CD Tilburg

Interdirect
Bijsterveldenlaan 99
5045ZW Tilburg

Teleperformance Nederland
Spoorlaan 394
5038CG Tilburg

Teleteam Nederland BV
Spoorstraat 104
4702VM Roosendaal

Teletijgers
Molenstraat 4
4701JS Roosendaal

Leadsupply
Afrikalaan 12F
5232BD Den Bosch

MVK
Burgemeester van Dommelenlaan 14
5583AR Waalre

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231BV Den Bosch

BOTM telemarketing- & marketing support
Ambachtsweg 10A
5492NJ Sint Oedenrode

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231BV Den BoschKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Elkhuistekoop B.V. uit Tilburg, Noord Brabant. Bel 0135718584. Neem contact op en Elkhuistekoop B.V. uit Tilburg helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap