Home / Callcenter / Callcenter Den Bosch / Verhoeven & Partners BV

Verhoeven & Partners BV Callcenter Den Bosch


Verhoeven & Partners BV

Vughterstraat 189
5211GC Den Bosch

Gemeente: Den Bosch, Noord Brabant

Telefoon:073-... Telefoonnummer tonen5949880 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van verhoeven & partners bv uit Den Bosch helpen u graag met telesales en of call center vragen.Verhoeven & Partners BV: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Den Bosch. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Den Bosch. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Verhoeven & Partners BV uit Den Bosch kan u verder adviseren bel op 073-5949880 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Verhoeven & Partners BV uit Den Bosch helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 073-5949880 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van verhoeven & partners bv uit Den Bosch helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 20-01-2019 03:43

4 van 5 sterren
Super fijn bedrijf nemen echt de tijd voor je, en geven super goede tips en adviezen.
Geplaatst op: 16-10-2018 02:02

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Extra Omzet?
Wat wilt u? Meer nieuwe klanten of meer omzet bij bestaande klanten? Neem contact op met ons en wij gaan dat voor u regelen!! GEGARANDEERD!!!!...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Leadsupply
Afrikalaan 12F
5232BD Den Bosch

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231BV Den Bosch

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231BV Den Bosch

Tele-Sales Direct B.V.
Graaf van Solmsweg 52
5222BP Den Bosch

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 0
5231BV Den Bosch

Prorespect, ondersteuning in Taal acquisitie
Derde Buitenpepers 41
5231AM Den Bosch

Altel
Dommelstraat 173
5215BL Den Bosch

Databees B.V.
Stationsplein 91
5211BM Den Bosch

Schaub recruitment
Europalaan 22
5232BC Den Bosch

Blue Arrow Sales B.V.
Het Wielsem 10
5231BW Den Bosch

Prorespect
Poeldonkweg 5S06
5216JX Den Bosch

Sales Makelaar
Het Wielsem 0
5231BW Den Bosch

2Contact Telemarketing b.v.
Visstraat 55
5211DM Den Bosch

Verhoeven & Partners BV
Vughterstraat 189
5211GC Den Bosch

Belzaken
Het Wielsem 10
5231BW Den Bosch

Teleteam Nederland BV
Spoorstraat 104
4702VM Roosendaal

Teletijgers
Molenstraat 4
4701JS Roosendaal

MVK
Burgemeester van Dommelenlaan 14
5583AR WaalreKernwoorden

Verhoeven, Partners

Contactgegevens van Callcenter bedrijf Verhoeven & Partners BV uit Den Bosch, Noord Brabant. Bel 073-5949880. Neem contact op en Verhoeven & Partners BV uit Den Bosch helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap