Home / Speelgoed / Speelgoed Echt / Dali Productions B.V.

Dali Productions B.V. Speelgoed Echt


Dali Productions B.V.

Heiweg 3
6101XS Echt

Gemeente: Echt-susteren, Limburg

Telefoon:0610... Telefoonnummer tonen977946 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Speelgoed

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Echt helpt Dali Productions B.V. u graag met vragen over: speelgoed spellen, speelgoed spellen, buitenspeelgoed, educatief speelgoed, kinderspeelgoed, speelgoed treinen, recreatie artikelen en/of speelgoed kinderen.Gerelateerde blogs

Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavo Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavond!
In het weekend is het natuurlijk altijd fijn als je iets leuks kan gaan doen. Je kan ervoor kiezen om met vrienden een spelletje te gaan spelen, maar ook kan je uiteraard met de familie een spelletje ...
10 Online spelletjes die je helpen te chillen 10 Online spelletjes die je helpen te chillen
Het kan goed zijn dat je soms na een dag werk of school even zin hebt om te chillen maar je niet precies weet wat je precies wilt gaan doen. Dit gevoel kennen wij maar al te goed en om deze reden hebb...

Wie is er niet mee opgegroeid?

Speelgoed … we zijn er allemaal mee opgegroeid. Kinderen worden overladen met Speelgoed zodat ze zich lekker bezig kunnen houden. Door te spelen met gevarieerd speelgoed wordt bovendien ook nog eens de ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Wil jij meer weten over een bepaald type speelgoed of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel bijvoorbeeld Dali Productions B.V. in Echt. Op onze website kan je eenvoudig een speelgoedwinkel bij jou in de buurt vinden. Vul simpelweg je Echt of Echt-susteren in en je krijgt een overzicht, inclusief de contactgegevens, van de dichtstbijzijnde bedrijven. Ook groothandels zijn opgenomen in deze lijst. 

Zeer veel speelgoed

Speelgoed bestaat in alle soorten en maten. Speelgoed speciaal voor jongens of voor meisjes. Speelgoed voor baby’s, kleuters, kinderen die naar de basisschool gaan …. kortom voor alle leeftijden. Speelgoed voor binnen of juist voor buiten. Knuffels, bouwblokken spelletjes, technisch speelgoed. Je kan het werkelijk zo gek niet bedenken en het is er wel. 

Categorieën

Speelgoed is in te delen in 3 hoofdcategorieën. Deze categorieën kijken naar welk ontwikkelingsgebied door het betreffende speelgoed wordt gestimuleerd.  Er is speelgoed dat is gericht op de lichamelijke ontwikkeling, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de verstandelijke ontwikkeling.  

Speelgoed dat de lichamelijke ontwikkeling ondersteunt is bewegingsmateriaal, zintuiglijk materiaal en snoezelmateriaal. Voorbeelden hiervan zijn respectievelijk een voetbal of een loopfietsje, voelboeken of vormenpuzzels en knuffelbeest of een kleurenlamp. Bij zintuiglijk materiaal worden de fijne motoriek en de zintuigen geactiveerd. Bijvoorbeeld de tastzin en oog-hand coördinatie. Vaak is dit speelgoed uitgevoerd in felle kleurtjes zodat ook de ontwikkeling van de ogen aan bod komt. De term snoezelen is een samentrekking van snuffelen en doezelen. Met snoezelen wordt bedoeld het op een ontspannen manier bezig zijn met beleving van onder andere licht, geluid, geur en alles wat je kan voelen. 

Gezelschapsspelletjes, fantasie materiaal en creativiteits- en expressiemateriaal draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ganzenbord, playmobiel waarbij kinderen zelf iets bouwen, knutselpakketten over verkleedartikelen. 
Tenslotte hebben we nog speelgoed dat de verstandelijke ontwikkeling stimuleert. Dit zijn de zogenaamde taal- en denkspellen, bouw- en constructiemateriaal en puzzels. Een goed voorbeeld van een denkspel is Logo. Kinderen maken dan allerlei verschillende opdrachten en kunnen achteraf checken of ze het goed gedaan hebben. Onder bouw- en constructiemateriaal vallen bijvoorbeeld Lego, Knex of houten blokken. Puzzels spreken voor zich. Voor elke categorie geldt dat er speelgoed verkrijgbaar is dat speciaal voor een bepaalde leeftijd of ontwikkelingsniveau is ontwikkeld. Heb je advies nodig over waar jouw kind het meeste baat bij heeft, dan neem je contact op met Dali Productions B.V. in Echt op telefoonnummer: 0610977946 of per email:

Wij van Dali Productions B.V. uit Echt helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0610977946 of email .


In Echt helpt Dali Productions B.V. u graag met vragen over: speelgoed spellen, speelgoed spellen, buitenspeelgoed, educatief speelgoed, kinderspeelgoed, speelgoed treinen, recreatie artikelen en/of speelgoed kinderen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 02-01-2019 10:13

5 van 5 sterren
Geweldig. Beste speelgoed in Echt
Geplaatst op: 05-12-2018 15:06

4 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 14-10-2018 09:50

3 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste speelgoed in Echt
Geplaatst op: 23-05-2018 05:09

3.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Para-normaal of Normaal
Dat wat niet zichtbaar en grijpbaar is, wordt veelal niet begrepen omdat het onbekend en schijnbaar onverklaarbaar is. Maar is het niet zo dat talenten en gaven nooit echt grijpbaar en verklaarbaar zi...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

T-Toys Echt
Hekbergerweg 3
6102RR Echt

Dali Productions B.V.
Heiweg 3
6101XS Echt

Intertoys Speelgoedwinkels
Bovenste straat 25
6101EH Echt

Friederichs Handelsonderneming
Kleineblokstraat 17
6585WR Mook

Lollypop
Schepersgats 7
6171VM Stein

Joker Feature Service BV
Willem II Singel 78
6041HV Roermond

Multiswing Europe BV
Sint Donatuskapelstraat 2
6003AG Weert

Vtech Europe BV
Copernicusstraat 7
6003DE Weert

Agenturen en Handelsmij. Scheepers BV
Berghemweg 19
5975RJ Sevenum

Spereco Holland BV
Doemesweg 7
6004RN Weert

Gamestore E-Plaza
Muntpassage 25
6001GL Weert

Holland Oto BV
Ampèrestraat 8
6003DJ Weert

Intertoys Speelgoedwinkel
Langstraat 10
6001CV Weert

Bart Smit speelgoed games
Markt 15
6001EJ Weert

Compact Special Europe B.V.
Ampèrestraat 8
6003DJ Weert

Frenken / S J W
Drieslagstraat 16
6004CR Weert

Www.quality-toys.nl
Graafschap Hornelaan 94
6004HS Weert

Fa. Graukra
Eiland 43/A
6107CB StevensweertKernwoordenContactgegevens van Speelgoed bedrijf Dali Productions B.V. uit Echt, Limburg. Bel 0610977946. Neem contact op en Dali Productions B.V. uit Echt helpt u met met uw vragen omtrent Speelgoed

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap