Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Kolham / Nolle - De Vries / Mevr S.

Nolle - De Vries / Mevr S. Schoonmaakbedrijf Kolham


Nolle - De Vries / Mevr S.

Hoofdweg 96
9615AH Kolham

Gemeente: Slochteren, Groningen

Telefoon:0645... Telefoonnummer tonen488934 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmakers. In Kolham helpt Nolle - De Vries / Mevr S. u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Nolle - De Vries / Mevr S.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Kolham zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Nolle - De Vries / Mevr S.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Kolham of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Kolham vind u Nolle - De Vries / Mevr S. bel hun op 0645488934 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Nolle - De Vries / Mevr S. uit Kolham helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0645488934 of email


Hulp nodig met: schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmakers. In Kolham helpt Nolle - De Vries / Mevr S. u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 08-01-2019 13:35

3 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij nolle - de vries / mevr s.
Geplaatst op: 31-07-2018 20:22

3 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 14-04-2018 20:00

3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

SvkCleanishop
Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een assortiment samengesteld wat prima aansluit bij de wensen van uw bedrijf zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Want wat is er nu fijner als uw kant...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Nolle - De Vries / Mevr S.
Hoofdweg 96
9615AH Kolham

Bakker Schoonmaakbedrijf V.O.F.
Friesestraatweg 428
9746TL Groningen

Schoonmaakbedrijf De Wit
Barestraat 30
9725CP Groningen

Schoonmaakbedrijf Tienstra B.V.
Rouaanstraat 18
9723CD Groningen

Schoonmaakbedrijf Andreas
Baken 74
9732BD Groningen

Sinning / R
Zuiderweg 79
9745AC Groningen

Graaf J M de Schoonmaakservice
Rietveldlaan 15
9731MJ Groningen

Noord Nederlands Schoonmaakbedrijf BV
Stavangerweg 2
9723JC Groningen

De Stofzuigerspecialist
Westerhaven 4
9718AT Groningen

Grafverzorging Noord Nederland
Emingaheerd 59
9736GC Groningen

Schoonmaakbedrijf Lotz V.O.F.
Van Goghstraat 119
9718MX Groningen

Student Cleaning
Van Royenlaan 0
9721EP Groningen

Elzinga / J D
Gomarusstraat 12
9746BC Groningen

Schoonmaakbedrijf V.E.R. B.V.
Lavendelweg 23
9731HR Groningen

Blinkend Schoon
Berkenlaan 49
9741JL Groningen

Bos Total Cleaning BV
Engelberterweg 12
9723EM Groningen

Schoonmaakbedrijf Smidt
Muurstraat 18B
9712EN Groningen

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Neutronstraat 13
9743AM GroningenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Nolle - De Vries / Mevr S. uit Kolham, Groningen. Bel 0645488934. Neem contact op en Nolle - De Vries / Mevr S. uit Kolham helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap