Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Overschild / Tonkes / R G E

Tonkes / R G E Schoonmaakbedrijf Overschild


Tonkes / R G E

Graauwedijk 19
9625PA Overschild

Gemeente: Slochteren, Groningen

Telefoon:0596... Telefoonnummer tonen566962 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Overschild helpt Tonkes / R G E u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Tonkes / R G E

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Overschild zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Tonkes / R G E. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Overschild of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Overschild vind u Tonkes / R G E bel hun op 0596566962 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Tonkes / R G E uit Overschild helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0596566962 of email


In Overschild helpt Tonkes / R G E u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden. Beste schoonmaakbedrijf in Overschild
Geplaatst op: 19-09-2018 03:32

5 van 5 sterren
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Bedankt!
Geplaatst op: 21-06-2018 08:37

5 van 5 sterren
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.
Geplaatst op: 29-03-2018 05:00

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

SvkCleanishop
Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een assortiment samengesteld wat prima aansluit bij de wensen van uw bedrijf zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Want wat is er nu fijner als uw kant...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Tonkes / R G E
Graauwedijk 19
9625PA Overschild

De werkende hand
Kloosterweg 6
9884PH Niehove

BV Classificeerbedrijf Joosten en Co.
Venjelaan 17
9936BR Farmsum

Schoonmaakbedrijf Louwes B.V.
Industriepark 2
9936AR Farmsum

J A Schoonmaakbedrijf
Dijkstraat 6
9936CW Farmsum

Schoonmaakbedrijf Werkman
Hoofdstraat 50
9977RE Kloosterburen

Iron House
Bisschopsweg 20
9545PK Bourtange

Glazenwassersbedrijf W.R. Hoffenkamp
Azaleastraat 64
9675GG Winschoten

Schoonmaakbedrijf Mardan
Niesoordlaan 45
9681CT Midwolda

Schoonmaakbedrijf Middelwijk, Winschoten
Wilhelminasingel 0
9672AL Winschoten

Sanders / H
Buizerdhorst 5
9502HL Stadskanaal

Schoonmaakbedrijf CK
Willem Bergstraat 14
9611ES Sappemeer

Schoonmaak En Onderhoudsservice S K
Transportweg 13
9363TL Marum

Schoonmaakbedrijf Bezema
Oosterstraat 8
9502EC Stadskanaal

Patje / M H
Valkenhorst 11
9502HJ Stadskanaal

Schoonmaakbedrijf Mari
Belgiëlaan 106
9501TE Stadskanaal

Rondo Bedrijfsdiensten
Bronsveenlaan 21
9665AA Oude Pekela

Vitos Schoonmaakbedrijf
Molenwieck 6
9351ND LeekKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Tonkes / R G E uit Overschild, Groningen. Bel 0596566962. Neem contact op en Tonkes / R G E uit Overschild helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap