Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Amersfoort / Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F.

Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F. Schoonmaakbedrijf Amersfoort


Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F.

Sikkemapad 3
3815XP Amersfoort

Gemeente: Amersfoort, Utrecht

Telefoon:0334... Telefoonnummer tonen728773 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbranche. In Amersfoort helpt Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F. u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Amersfoort zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Amersfoort of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Amersfoort vind u Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F. bel hun op 0334728773 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F. uit Amersfoort helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0334728773 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmakers en/of schoonmaakbranche. In Amersfoort helpt Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F. u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 18-11-2018 06:07

5 van 5 sterren
Deskundig, nemen tijd voor je, goed te bereiken.
Geplaatst op: 21-08-2018 07:11

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant.
Geplaatst op: 22-07-2018 14:40

4 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 25-03-2018 15:21

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Metaal Schoonmaakdiensten
Jong, dynamisch familiebedrijf, nieuw in Amersfoort. Levert schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Met verzekerd, betrouwbaar personeel, en aantoonbare vog (verklaring omtrent ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf van bruggen
Acaciastraat 7
3812ZP Amersfoort

Slootweg Smink Beheer B.V.
Erasmusstraat 147
3822BD Amersfoort

Steemers De Winkel Bedrijfsdiensten B.V.
Fuutstraat 10
3815JP Amersfoort

BRYONY SCHOONMAAK EN GLASBEWASSING B.V.
Hardwareweg 4
3821BM Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Aanzet Amersfoort V.O.F.
Hooglandseweg-Noord 130
3813VE Amersfoort

Cleaning Service Amersfoort
Soesterweg 0
3812BP Amersfoort

H B Totaaldiensten B.V.
Zeelt 45
3824JD Amersfoort

AmerClean
Het Blauwe Laken 3
3824XH Amersfoort

ACS Facilitaire Dienstverlening B.V.
Burgzatenstraat 18
3813CJ Amersfoort

De Bas / F W
Blaasjeskruid 24
3824NC Amersfoort

De frisse zuidwind
Hooglied 14
3823HG Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F.
Sikkemapad 3
3815XP Amersfoort

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf J. Kommer
Het Langhuis 21
3823JM Amersfoort

Dolmans Facilitaire Diensten
Ariane 4
3824MB Amersfoort

Metaal Schoonmaakdiensten
Seringstraat 57
3812XB Amersfoort

Care4Clean
Sint Willibrordusstraat 22
3812TJ Amersfoort

Schoonmaakbedrijf 2000 V.O.F.
Chromiumweg 49
3812NL Amersfoort

Balk / A C M
Duikererf 19
3822WN AmersfoortKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F. uit Amersfoort, Utrecht. Bel 0334728773. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F. uit Amersfoort helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap