Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Amersfoort / Dolmans Facilitaire Diensten

Dolmans Facilitaire Diensten Schoonmaakbedrijf Amersfoort


Dolmans Facilitaire Diensten

Ariane 4
3824MB Amersfoort

Gemeente: Amersfoort, Utrecht

Telefoon:0334... Telefoonnummer tonen701949 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Amersfoort helpt Dolmans Facilitaire Diensten u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakbranche en/of schoonmaakbedrijven.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Dolmans Facilitaire Diensten

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Amersfoort zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Dolmans Facilitaire Diensten. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Amersfoort of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Amersfoort vind u Dolmans Facilitaire Diensten bel hun op 0334701949 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Dolmans Facilitaire Diensten uit Amersfoort helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0334701949 of email


In Amersfoort helpt Dolmans Facilitaire Diensten u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakbranche en/of schoonmaakbedrijven.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Amersfoort
Geplaatst op: 01-02-2019 15:07

4 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 15-08-2018 08:43

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Metaal Schoonmaakdiensten
Jong, dynamisch familiebedrijf, nieuw in Amersfoort. Levert schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Met verzekerd, betrouwbaar personeel, en aantoonbare vog (verklaring omtrent ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Sakar / E
Lemelerberg 10
3825CJ Amersfoort

Steemers De Winkel Bedrijfsdiensten B.V.
Fuutstraat 10
3815JP Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Actief V.O.F.
Sikkemapad 3
3815XP Amersfoort

BRYONY SCHOONMAAK EN GLASBEWASSING B.V.
Hardwareweg 4
3821BM Amersfoort

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf J. Kommer
Het Langhuis 21
3823JM Amersfoort

De Bas / F W
Blaasjeskruid 24
3824NC Amersfoort

Cleaning Service Amersfoort
Soesterweg 0
3812BP Amersfoort

AmerClean
Het Blauwe Laken 3
3824XH Amersfoort

Care4Clean
Sint Willibrordusstraat 22
3812TJ Amersfoort

Balk / A C M
Duikererf 19
3822WN Amersfoort

H B Totaaldiensten B.V.
Zeelt 45
3824JD Amersfoort

Schoonmaakbedrijf 2000 V.O.F.
Chromiumweg 49
3812NL Amersfoort

Slootweg Smink Beheer B.V.
Erasmusstraat 147
3822BD Amersfoort

Dolmans Facilitaire Diensten
Ariane 4
3824MB Amersfoort

De frisse zuidwind
Hooglied 14
3823HG Amersfoort

Metaal Schoonmaakdiensten
Seringstraat 57
3812XB Amersfoort

Schoonmaakbedrijf Aanzet Amersfoort V.O.F.
Hooglandseweg-Noord 130
3813VE Amersfoort

Schoonmaakbedrijf van bruggen
Acaciastraat 7
3812ZP AmersfoortKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Dolmans Facilitaire Diensten uit Amersfoort, Utrecht. Bel 0334701949. Neem contact op en Dolmans Facilitaire Diensten uit Amersfoort helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap