Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Leeuwarden / Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. Schoonmaakbedrijf Leeuwarden


Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.

Wijbrand de Geeststraat 2
8921AL Leeuwarden

Gemeente: Leeuwarden, Friesland

Telefoon:0582... Telefoonnummer tonen123657 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmakers en/of schoonmaakdiensten. In Leeuwarden helpt Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Leeuwarden zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Leeuwarden of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Leeuwarden vind u Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. bel hun op 0582123657 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. uit Leeuwarden helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0582123657 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmakers en/of schoonmaakdiensten. In Leeuwarden helpt Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 03-09-2018 08:27

3 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste schoonmaakbedrijf in Leeuwarden
Geplaatst op: 18-04-2018 01:55

4 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Leeuwarden
Geplaatst op: 06-03-2018 16:28

3.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 [email protected] www.zijlstrareinigingservice.nl ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Mr greenclean
Schuilenburg 42
8926KR Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Kiestra
Siebe Schootstrastraat 29
8923GC Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Wijbrand de Geeststraat 2
8921AL Leeuwarden

E. Wenselaar Schoonmaakservice
Het Var 16
8939BH Leeuwarden

Kleefstra / J
Ereprijs 24
8935JG Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Nivo Noord Leeuwarden/Groningen
Apolloweg 9
8938AT Leeuwarden

Zijlstra Reiniging Service
Boomgaardstraat 7
8933GB Leeuwarden

123bedcleaner.
De Kei 582
8918BV Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Multiservice Elzinga - MSE bv
François HaverSchmidtwei 2
8914BC Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf allyson
Oenemastate 21
8926PN Leeuwarden

J&p glasbewassing
De Fennen 366
8918CR Leeuwarden

Dokkumer Schoonmaakbedrijf
Cambuurplein 27
8921RE Leeuwarden

Dompeling Glashelder Schoonmaak Glazenwass. Bedr.
Hanenburg 52
8926KW Leeuwarden

Smeding Schoonmaak
It Sinderlân 13
8927AK Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Aebe
Paramaribostraat 2
8931BZ Leeuwarden

Grendel Schoonmaak
Reijndersbuurt 13
8911ET Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé
Valeriusstraat 61
8916CZ Leeuwarden

Kouwenberg Schoonmaakdienstverlening
Sassingastins 125
8925JL LeeuwardenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. uit Leeuwarden, Friesland. Bel 0582123657. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V. uit Leeuwarden helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap