Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Leeuwarden / 123bedcleaner.

123bedcleaner. Schoonmaakbedrijf Leeuwarden


123bedcleaner.

De Kei 582
8918BV Leeuwarden

Gemeente: Leeuwarden, Friesland

Telefoon:0627... Telefoonnummer tonen869938 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Schoonmaakbedrijf



Bedrijfsomschrijving

Matrassen reinigen met 123BedCleaner

MatrasCleaner, de oorzaakbestrijder

De meest schadelijke deeltjes op uw matras zijn de uitwerpselen van stof- en huisstofmijten. Deze uitwerpselen vergroten of verergeren de kans op allergieën en astmatische aandoeningen. De vervuilde deeltjes zijn zó klein, dat ze gemakkelijk door een gewone stofzuigerzak heen kunnen.

Gelukkig is er vanaf nu in Nederland een revolutionaire, gepatenteerde methode om uw matras te laten reinigen: de MatrasCleaner. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne.

Snelle service aan huis

MatrasCleaner elimineert de oorzaak. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen, binnen 1 uur, al gebruik maken van uw matras. De service wordt bij u aan huis verleend, uw matras kan dus gewoon blijven liggen.

Het reinigen
Allereerst voeren wij een testreiniging uit. Hierbij laten wij u zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Daarnaast voeren wij een ACAREX allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergie verwekkende stoffen in uw matras aan. Zo kunnen wij bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is.

Is een hoofdreiniging van belang, dan hanteren wij de gepatenteerde 4 fasen reiniging:

Fase 1
Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3
In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4
Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.

123bedcleaner Leeuwarden/Friesland

123bedcleaner give you a Nice sleep !!!






Betaalbare matrasreiniging

123BedCleaner hanteert voor elke maat matras een andere prijs: hoe kleiner uw matras, hoe minder u betaalt. Eerlijk en voordelig! De prijzen gelden voor de reiniging van een matras aan beide zijden:

Nu 10% korting op alle te reinigen matrassen en stoelen en spray geldig tot 31 januari 2014

Hoofd kussen: € 7,50
Kindermatras: € 27,50
Eenpersoonsmatras: € 35,00
Tweepersoonsmatras: € 60,00
Tweepersoons topdekmatras: € 50,00
Eenpersoons topdekmatras: € 30,00
Kinder stoel: € 12,50
Bureau stoel: € 15,00
Een persoon zit bank vanaf: € 35,00
Twee persoon zit bank vanaf: € 65,00
Drie persoon zit bank vanaf: € 95,00
Auto stoelen voor en achter: € 90,00

Alle prijzen zijn inclusief verplaatsing (voorrijkosten) en B.T.W.




Wat doet een schoonmaakbedrijf? 123bedcleaner.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Leeuwarden zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: 123bedcleaner.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Leeuwarden of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Leeuwarden vind u 123bedcleaner. bel hun op 0627869938 of email naar: [email protected]

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van 123bedcleaner. uit Leeuwarden helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0627869938 of email [email protected]


Hulp nodig met: schoonmaakbranche, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakservice en/of schoonmaak werk. In Leeuwarden helpt 123bedcleaner. u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Voor al uw vragen over huisstofmijten matras reinigen kunt u bij 123bedcleaner zijn gespeculeerd in matras reinigen in Friesland/Leeuwarden
Geplaatst op: 10-12-2013 16:24

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

Gerelateerde blogs

Hoe een schoonmaakbedrijf bijdraagt aan de beeldvorming van Hoe een schoonmaakbedrijf bijdraagt aan de beeldvorming van een bedrijf
Veel bedrijven besteden de schoonmaak van de kantoorruimtes uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Niet iedereen kiest hiervoor in zijn of haar onderneming, voornamelijk omdat het ook geld kan b...
Hoe een schoonmaakbedrijf bijdraagt aan de beeldvorming van Hoe een schoonmaakbedrijf bijdraagt aan de beeldvorming van een bedrijf
Veel bedrijven besteden de schoonmaak van de kantoorruimtes uit aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Niet iedereen kiest hiervoor in zijn of haar onderneming, voornamelijk omdat het ook geld kan b...

Ook voor u gevonden

Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 [email protected] www.zijlstrareinigingservice.nl ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Mr greenclean
Schuilenburg 42
8926KR Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Kiestra
Siebe Schootstrastraat 29
8923GC Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Vlietstra B.V.
Wijbrand de Geeststraat 2
8921AL Leeuwarden

E. Wenselaar Schoonmaakservice
Het Var 16
8939BH Leeuwarden

Kleefstra / J
Ereprijs 24
8935JG Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Nivo Noord Leeuwarden/Groningen
Apolloweg 9
8938AT Leeuwarden

Zijlstra Reiniging Service
Boomgaardstraat 7
8933GB Leeuwarden

123bedcleaner.
De Kei 582
8918BV Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Multiservice Elzinga - MSE bv
François HaverSchmidtwei 2
8914BC Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf allyson
Oenemastate 21
8926PN Leeuwarden

J&p glasbewassing
De Fennen 366
8918CR Leeuwarden

Dokkumer Schoonmaakbedrijf
Cambuurplein 27
8921RE Leeuwarden

Dompeling Glashelder Schoonmaak Glazenwass. Bedr.
Hanenburg 52
8926KW Leeuwarden

Smeding Schoonmaak
It Sinderlân 13
8927AK Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Aebe
Paramaribostraat 2
8931BZ Leeuwarden

Grendel Schoonmaak
Reijndersbuurt 13
8911ET Leeuwarden

Schoonmaakbedrijf Eresdé
Valeriusstraat 61
8916CZ Leeuwarden

Kouwenberg Schoonmaakdienstverlening
Sassingastins 125
8925JL Leeuwarden



Kernwoorden

123BedCleaner, 123bedcleaner, , Auto Stoelen, Betaalbare Matrasreiniging, Bureau Stoel, Drie Persoon Zit Bank, Een Persoon Zit Bank, Eenpersoons Topdekmatras, Eenpersoonsmatras, Hoofd Kussen, Kinder Stoel, Kindermatras, Tweepersoonsmatras, Astmatische Aandoeningen, Eczeem, Gevoelige Longen, Hanteert, Hoe Minder U Betaalt. Eerlijk, Hoesten, Huidproblemen, Huisstofmijten, Jeukende Huid, Matras, Matras Hoe Kleiner Uw Matras, Matras Aan Beide Zijden, Prijzen, Reiniging, Snurken, Tranende Ogen, Verstopte Neus, Voordelig, Voorhoofdsholteontstekingen, Zit Bank

Contactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf 123bedcleaner. uit Leeuwarden, Friesland. Bel 0627869938 of email [email protected]. Neem contact op en 123bedcleaner. uit Leeuwarden helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap