Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Leeuwarden / 123bedcleaner. / He!!!! Beestjes

He!!!! Beestjes

Ik wil rust als ik slaap !!

Matras reinigen met 123BedCleaner

Omdat matrassen niet gewassen kunnen worden.

Uit onderzoek blijkt dat 95% van alle matrassen, oud of nieuwer, is vervuild. Ons matras is immers de plek in huis waar de meeste huisstofmijten voorkomen. We nemen dit even onder de loep:

De uitwerpselen van stof- en huisstofmijten worden bij elke beweging op het matras in de lucht verspreid. De matras werkt hierbij als een blaasbalg; de schadelijke uitwerpselen dwarrelen rond en komen zo in uw mond, ogen, neus en op uw huid terecht. Deze vervuilende deeltjes zijn zo klein, dat uw laken hier evenveel bescherming tegen biedt als een visnet tegen zand.

De aanwezigheid van huisstofmijten wijst echter niet op ontbrekende hygiëne! Ze zijn er gewoon. En matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden. Ze gaan tegenwoordig door de betere kwaliteit ook nog eens 10 tot 20 jaar mee.

Stelt u zich eens voor dat u uw auto, huis, kleding of beddengoed 10 jaar lang niet schoon zou maken! Hoe zou dat er uitzien? We spenderen met z´n allen een derde van ons leven op een matras. Het gaat hier om zeer intensief lichamelijk contact, op een matras dat extreem vervuild is en hiermee potentieel gevaar voor uw gezondheid oplevert. Tijd voor een grondige reiniging.

Matras Cleaner, de oorzaakbestrijder!

De meest schadelijke deeltjes op uw matras zijn de uitwerpselen van stof- en huisstofmijten. Deze uitwerpselen vergroten of verergeren de kans op allergieën en astmatische aandoeningen. De vervuilde deeltjes zijn zó klein, dat ze gemakkelijk door een gewone stofzuigerzak heen kunnen.

Gelukkig is er vanaf nu in Nederland een revolutionaire, gepatenteerde methode om uw matras te laten reinigen: de MatrasCleaner. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne.

Snelle service aan huis

MatrasCleaner elimineert de oorzaak. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen, binnen 1 uur, al gebruik maken van uw matras. De service wordt bij u aan huis verleend, uw matras kan dus gewoon blijven liggen.

Het reinigen

Allereerst voeren wij een testreiniging uit. Hierbij laten wij u zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Daarnaast voeren wij een ACAREX allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergieverwekkende stoffen in uw matras aan. Zo kunnen wij bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is.

Is een hoofdreiniging van belang, dan hanteren wij de gepatenteerde 4 fasen reiniging:

Fase 1
Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3
In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4
Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.

123BedCleaner is a gift of sweet dreams !!!








































He!!!! Beestjes

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

07-09-2015 - Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 [email protected] www.zijlstrareinigingservice.nl

15-07-2018 - Hongaarse-winkel
We zijn een Hongaarse maaltijden afhaalpunt en winkel in de centrum van Leeuwarden. Bij ons treft u het hongaarse eten aan zoals dat bereiden en gegeten worst in Hongarije. Via traditionele re

08-12-2016 - Meubelen-Online op streetview
Meubelen-Online is nu ook vindbaar op Google streetview. Je ziet daar foto\'s van ons bedrijf en je kunt een kijkje nemen in onze showroom, de virtuele tour. https://www.google.nl/webhp?sourceid

09-06-2016 - Webwinkel Sassefras Meisjes Speelgoed heeft haar virtuele de
Eindelijk is het dan zo ver webwinkel Sassefras Meisjes Speelgoed heeft haar virtuele deuren geopend. Kom vooral een kijkje nemen of er iets leuks bij zit voor jouw kleine meisje. We zijn constant bez




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap