Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Oosterwolde / Freelance Cleaning

Freelance Cleaning Schoonmaakbedrijf Oosterwolde


Freelance Cleaning

Rijweg 113
8431KK Oosterwolde

Gemeente: Ooststellingwerf, Friesland

Telefoon:0619... Telefoonnummer tonen140014 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Oosterwolde helpt Freelance Cleaning u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Freelance Cleaning

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Oosterwolde zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Freelance Cleaning. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Oosterwolde of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Oosterwolde vind u Freelance Cleaning bel hun op 0619140014 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Freelance Cleaning uit Oosterwolde helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0619140014 of email


In Oosterwolde helpt Freelance Cleaning u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt
Geplaatst op: 09-10-2018 00:47

5 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste schoonmaakbedrijf in Oosterwolde
Geplaatst op: 13-05-2018 05:35

4 van 5 sterren
Goede communicatie, duidelijke uitleg en snelle uitvoering, ben dus tevreden over de gedane werkzaamheden.
Geplaatst op: 02-05-2018 23:47

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 Info@zijlstrareinigingservice.nl www.zijlstrareinigingservice.nl ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Freelance Cleaning
Rijweg 113
8431KK Oosterwolde

Chem-Dry de Friese meren
Oldemaad 11
8431TN Oosterwolde

Glazenwas- M.E.J. van Asperen
Lijnakker 17
8431PJ Oosterwolde

Hobe Onderhouds- en Schoonmaakbedrijf
Bramerstraat 60
8523NH Idskenhuizen

Douma / R J E
Groote Woldweg 88
8097RV Oosterwolde

Atsma / G
Broerstrjitte 59
8625JA Oppenhuizen

Snger / M.e.j
Reinsleat 2
9134NW Lioessens

Renny's Schoonmaakbedrijf
Oude Trekweg 53
8861KR Harlingen

Pander Schoonmaak-klusser
Mariëngaard 32
9202GB Drachten

Schoonmaakservice Veenstra
Rijksweg 128
9011VH Jirnsum

Bottinga Multi cleaning
De Loads 9
8491PH Akkrum

Hectas Bedrijfsdiensten CV
De Bolder 58
9206AR Drachten

Schokker multicleaning
Eringastraat 11
9203NS Drachten

ICP Industrial Cleaning Postmus BV
Het Helmhout 8
9206AZ Drachten

Meer Onderhoudsbedrijf, H J van de
Heidereed 11
9262ST Sumar

Jonker / W
Archimedesweg 68
8451BE Oudeschoot

Schoonmaakbedrijf Van Dijk-Goeree
James Wattlaan 4
8451CB Oudeschoot

EyE Catchers Schoonmaak en Bedrijfsdiensten
Theo van Doesburgstraat 76
9204KX DrachtenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Freelance Cleaning uit Oosterwolde, Friesland. Bel 0619140014. Neem contact op en Freelance Cleaning uit Oosterwolde helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap