Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Ijlst / Schoonmaakbedrijf Mulder

Schoonmaakbedrijf Mulder Schoonmaakbedrijf Ijlst


Schoonmaakbedrijf Mulder

Bernhardstraat 3
8651AM Ijlst

Gemeente: Zuidwest Friesland, Friesland

Telefoon:0625... Telefoonnummer tonen279695 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbedrijven. In Ijlst helpt Schoonmaakbedrijf Mulder u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Mulder

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Ijlst zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Mulder. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Ijlst of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Ijlst vind u Schoonmaakbedrijf Mulder bel hun op 0625279695 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Mulder uit Ijlst helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0625279695 of email


Hulp nodig met: schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbedrijven. In Ijlst helpt Schoonmaakbedrijf Mulder u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 31-01-2019 15:17

4 van 5 sterren
Zeker goed, tevreden. Beste schoonmaakbedrijf in Ijlst
Geplaatst op: 27-09-2018 16:15

5 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen.
Geplaatst op: 15-09-2018 11:44

5 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 03-04-2018 02:53

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Zijlstra Reiniging Service
- stalreiniging - rioolontstopping - reiniging bedrijfspand & bedrijfsterrein - terrasreiniging 06 44 47 47 18 Info@zijlstrareinigingservice.nl www.zijlstrareinigingservice.nl ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Mulder
Bernhardstraat 3
8651AM Ijlst

Friesland Ontruimingen
De Sânhorst 2
8651CM Ijlst

Schoonmaakbedrijf Van Dijk en de Boer
Rietdekkersstraat 2
8601VH Sneek

Schoonmaakbedrijf BNM
Amaliastraat 3
8606BD Sneek

R.o. Kedde
Scherwolderhemstraat 2
8608CG Sneek

Schoonmaakbedrijf C. Smit
Looxmastraat 21
8603XR Sneek

Multiservices FCS
Partuurstraat 88
8608AT Sneek

Schoonmaakbedrijf Sneek
Borndiep 16
8602CM Sneek

J. Faber
Malta 23
8601GW Sneek

Vlietstra Beheer B.V.
Harlingerweg 47
8801PA Franeker

Keijzer / T.j.
Taede Zijlstrastraat 22
8802TK Franeker

SISeO
Dotterblom 8
8408KC Lippenhuizen

Gebr. Langeberg B.V.
Haven 13
9008SX Reduzum

Schoonmaakbedrijf Bekius
Rixt van Doniastraat 11
9163GP Nes

Hamstra Schoonmaak Nieuwbouw
Haulerdwarsweg 27
8471AE Wolvega

Sijszeling / M
Wynserdyk 39
8734GE Easterein

Schoonmaakbedrijf Vitesse Dokkum
Hogedijken 1
9101WV Dokkum

Hobe Onderhouds- en Schoonmaakbedrijf
Bramerstraat 60
8523NH IdskenhuizenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Mulder uit Ijlst, Friesland. Bel 0625279695. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Mulder uit Ijlst helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap