Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Vught / Van Deinsen / J

Van Deinsen / J Schoonmaakbedrijf Vught


Van Deinsen / J

Spechtrand 24
5262ZK Vught

Gemeente: Vught, Noord Brabant

Telefoon:0736... Telefoonnummer tonen566400 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Vught helpt Van Deinsen / J u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Van Deinsen / J

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Vught zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Van Deinsen / J. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Vught of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Vught vind u Van Deinsen / J bel hun op 0736566400 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Van Deinsen / J uit Vught helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0736566400 of email


In Vught helpt Van Deinsen / J u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen.
Geplaatst op: 14-02-2019 20:30

3 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 28-06-2018 02:24

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Alvego Schoonmaak en Bedrijfsdiensten
Verlengde Kampdijklaan 4
5263BA Vught

Matulessy / D L E
Prof. Dondersstraat 22
5262ST Vught

Van Deinsen / J
Spechtrand 24
5262ZK Vught

Dakgoot En Schoorsteenreiniging De Veger
Goya 38
5263ME Vught

Janssen / C
Olmenlaan 19
5261XL Vught

Brouns / N A A
Bosscheweg 6
5261AA Vught

W.J. Blokdijk Holding B.V.
Taxhof 15
4261ZJ Wijk En Aalburg

Van Helden / A
Bergstraat 24
4261BX Wijk En Aalburg

Luijckx / M J F M
Burgemeester Freijterslaan 447
4703EH Roosendaal

M.S.O. Schoonmaak Onderhoud
Heilig Hartplein 17
4702RE Roosendaal

Flexi Clean
Kasteel-Traverse 90
5701NR Helmond

Service Groep Van Waesberge SGW BV
Enargietdijk 23
4706HX Roosendaal

Hamels / S E M
Jan Vermeerlaan 125
4703KK Roosendaal

CSU Cleaning Services
Druivenstraat 3
4816KB Breda

Basiq Cleaning BV
Hoeksteen 16
4815PR Breda

A2organize
Rijnauwenhof 9
4834LX Breda

Wepa Cleaning
Agaatstraat 4
4817HJ Breda

CLK Cleaning
Kaprijkestraat 19
4826CC BredaKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Van Deinsen / J uit Vught, Noord Brabant. Bel 0736566400. Neem contact op en Van Deinsen / J uit Vught helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap