Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Vught / Matulessy / D L E

Matulessy / D L E Schoonmaakbedrijf Vught


Matulessy / D L E

Prof. Dondersstraat 22
5262ST Vught

Gemeente: Vught, Noord Brabant

Telefoon:0736... Telefoonnummer tonen564441 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Vught helpt Matulessy / D L E u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmakers en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Matulessy / D L E

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Vught zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Matulessy / D L E. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Vught of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Vught vind u Matulessy / D L E bel hun op 0736564441 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Matulessy / D L E uit Vught helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0736564441 of email


In Vught helpt Matulessy / D L E u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmakers en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Een zeer prettige ervaring.
Geplaatst op: 14-11-2018 22:21

5 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 03-11-2018 14:35

3 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt
Geplaatst op: 02-08-2018 16:02

3 van 5 sterren
Goede kennis van zaken en reageren snel op vragen. Denken mee
Geplaatst op: 24-06-2018 05:37

4 van 5 sterren
Zeer vakkundige, maken hele mooie dingen, Bedankt matulessy / d l e
Geplaatst op: 17-01-2018 21:03

4 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Alvego Schoonmaak en Bedrijfsdiensten
Verlengde Kampdijklaan 4
5263BA Vught

Matulessy / D L E
Prof. Dondersstraat 22
5262ST Vught

Van Deinsen / J
Spechtrand 24
5262ZK Vught

Janssen / C
Olmenlaan 19
5261XL Vught

Dakgoot En Schoorsteenreiniging De Veger
Goya 38
5263ME Vught

Brouns / N A A
Bosscheweg 6
5261AA Vught

Schoonmaakbedrijf DC Cleaning Oosterhout
Hooidonk 11
4907XH Oosterhout

Totally facility services
Generaal Anthinglaan 3
5623JH Eindhoven

QCS Bedrijfsdiensten Eindhoven
Aalsterweg 0
5644RG Eindhoven

V.d. Linden / G H A W
Raoul Hynckesstraat 14
5645LE Eindhoven

CSU Cleaning Services
Druivenstraat 3
4816KB Breda

Van Helden / A
Bergstraat 24
4261BX Wijk En Aalburg

VD Schoonmaakdiensten
Commissaris De Quaylaan 468
5224EB Den Bosch

Inboedel-opruimd VOF
Bruigomstraat 4
4251EP Werkendam

Smolders / E
Lindenstraat 5
5563BA Westerhoven

Wepa Cleaning
Agaatstraat 4
4817HJ Breda

A2organize
Rijnauwenhof 9
4834LX Breda

CLK Cleaning
Kaprijkestraat 19
4826CC BredaKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Matulessy / D L E uit Vught, Noord Brabant. Bel 0736564441. Neem contact op en Matulessy / D L E uit Vught helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap