Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Echt / Schoonmaakbedrijf Trudy

Schoonmaakbedrijf Trudy Schoonmaakbedrijf Echt


Schoonmaakbedrijf Trudy

Bremstraat 20
6101KV Echt

Gemeente: Echt-susteren, Limburg

Telefoon:0475... Telefoonnummer tonen411102 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Echt helpt Schoonmaakbedrijf Trudy u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaakdiensten en/of schoonmakers.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Trudy

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Echt zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Trudy. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Echt of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Echt vind u Schoonmaakbedrijf Trudy bel hun op 0475411102 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Trudy uit Echt helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0475411102 of email


In Echt helpt Schoonmaakbedrijf Trudy u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakservice, schoonmaakdiensten en/of schoonmakers.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste schoonmaakbedrijf in Echt
Geplaatst op: 25-04-2018 12:21

3 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 23-02-2018 18:36

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

DIENSTEN
DESKUNDIG EN DUURZAAM VLOERONDERHOUD. WE KUNNEN MET DE JUISTE ERVARING EN KENNIS VLOERONDERHOUD BIJ U UITVOEREN VOOR OA: LINOLEUM,MARMELEUM,PVC VLOEREN KALKSTEEN VLOE...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Erkens Groothandel
Galvaniweg 1
6101XH Echt

Hendrikx / S J C
Abeelstraat 25
6101BK Echt

DACS Aircraft and Car Cleaning Service
Burg Meuwissenstraat 19
6101NP Echt

Hendrikx Schoonmaakdiensten S
2e Heiweg 2
6101XC Echt

Schoonmaakbedrijf Peeters
Sint Joosterweg 7
6102GA Echt

Schoonmaakbedrijf Trudy
Bremstraat 20
6101KV Echt

Woningopruiming Senden
Cambriumstraat 25
6412DK Heerlen

Beaugro Cleaning
Ganzeweide 156
6413GJ Heerlen

Artz Multicare
Middenstraat 7
6413BK Heerlen

Propre Carcleaning
Ganzeweide 175
6413GE Heerlen

De Koempel Gevelverzorging
Italielaan 134
6414TT Heerlen

Wfs-facility
Hillenraad 27
6002VV Weert

Puts Veegmachineverhuur Peter
Holstraat 145
6231AC Meerssen

JoMar Schoon met Zorg
Pater Damiaanstraat 0
6369SV Simpelveld

Oomen / R
Kuypershof 12
5995NG Kessel

Vd Boogaert / H J M G
Albert Verweystraat 65
5921AZ Venlo

Schoonmaakservice Schoonenberg H M
Frederik van Eedenstraat 9
5921BE Venlo

Cleaning service den bleijker
Aalmoezenier Roumenstraat 24
6221TR MaastrichtKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Trudy uit Echt, Limburg. Bel 0475411102. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Trudy uit Echt helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap