Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Krommenie / Hardeveld / J J

Hardeveld / J J Schoonmaakbedrijf Krommenie


Hardeveld / J J

Van Hogendorpstraat 2
1561PC Krommenie

Gemeente: Zaanstad, Noord Holland

Telefoon:0756... Telefoonnummer tonen217060 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Krommenie helpt Hardeveld / J J u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Hardeveld / J J

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Krommenie zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Hardeveld / J J. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Krommenie of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Krommenie vind u Hardeveld / J J bel hun op 0756217060 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Hardeveld / J J uit Krommenie helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0756217060 of email


In Krommenie helpt Hardeveld / J J u graag met vragen over: schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 29-11-2018 01:18

4 van 5 sterren
Gewoon betrouwbaar, eerlijk en goed! Beste in Krommenie
Geplaatst op: 25-06-2018 04:47

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Markies Reinigen & Impregneren beste resultaat van de Benelu
Schoonmaken van zonwering is ONS vak. Groene aanslag en zelfs het \'weer\' krijgen wij uit het zonweringdoek van uw markiezen, zonnescherm of luifel. Wij reinigen door heel Nederland &...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Tromp
Provincialeweg 9
1561KK Krommenie

Damianos / A
Ganimedesstraat 2
1562ZL Krommenie

Yvonne Scholtens
Evenwichtstraat 1
1561ZC Krommenie

Kroezen Schoonmaakbedrijf
Kervelstraat 94
1562AE Krommenie

Melissa Multidiensten
Krommeniedijk 32
1562GL Krommenie

Slort / R J
Pelikaanstraat 4
1561HM Krommenie

Hardeveld / J J
Van Hogendorpstraat 2
1561PC Krommenie

Schoonmaakunie B.V.
Transformatorweg 28
1014AK Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Accent
Karl Grögersingel 14
1069NX Amsterdam

KRASCHOON
Johan Herman Doornstraat 12
1063EC Amsterdam

Kol-An Schoonmaakbedrijf
Groot-Essenburg 40
1081HG Amsterdam

Michal Company
Kormelinkweg 158
1104NT Amsterdam

King Cleaning
Gerrit van den Boschpad 23
1106WJ Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Jolanda de Vries
IJplein 136
1021LN Amsterdam

Effective Facility Services
Rombout Hogerbeetsstraat 109
1052VW Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Terlin V.O.F.
Snodenhoekpark 45
1107VD Amsterdam

Bendgers Schoonmaakbedrijf
Mijndenhof 305
1106GL Amsterdam

APA Cleaning
Simonshavenstraat 18
1107VB AmsterdamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Hardeveld / J J uit Krommenie, Noord Holland. Bel 0756217060. Neem contact op en Hardeveld / J J uit Krommenie helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap