Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Krommenie / Kroezen Schoonmaakbedrijf

Kroezen Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Krommenie


Kroezen Schoonmaakbedrijf

Kervelstraat 94
1562AE Krommenie

Gemeente: Zaanstad, Noord Holland

Telefoon:0368... Telefoonnummer tonen484955 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Krommenie helpt Kroezen Schoonmaakbedrijf u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Kroezen Schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Krommenie zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Kroezen Schoonmaakbedrijf. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Krommenie of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Krommenie vind u Kroezen Schoonmaakbedrijf bel hun op 0368484955 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Kroezen Schoonmaakbedrijf uit Krommenie helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0368484955 of email


In Krommenie helpt Kroezen Schoonmaakbedrijf u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 22-10-2018 17:54

4 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij kroezen schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 03-10-2018 17:20

5 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 12-08-2018 02:41

3 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 12-05-2018 06:10

3 van 5 sterren
Snelle levering, prima kwaliteit
Geplaatst op: 28-11-2017 01:40

3.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Markies Reinigen & Impregneren beste resultaat van de Benelu
Schoonmaken van zonwering is ONS vak. Groene aanslag en zelfs het \'weer\' krijgen wij uit het zonweringdoek van uw markiezen, zonnescherm of luifel. Wij reinigen door heel Nederland &...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Tromp
Provincialeweg 9
1561KK Krommenie

Damianos / A
Ganimedesstraat 2
1562ZL Krommenie

Yvonne Scholtens
Evenwichtstraat 1
1561ZC Krommenie

Kroezen Schoonmaakbedrijf
Kervelstraat 94
1562AE Krommenie

Melissa Multidiensten
Krommeniedijk 32
1562GL Krommenie

Slort / R J
Pelikaanstraat 4
1561HM Krommenie

Hardeveld / J J
Van Hogendorpstraat 2
1561PC Krommenie

Engelmoer / T F
Kwartelhof 29
1742CD Schagen

Vd Schuur / A
Fazantenhof 8
1742AJ Schagen

Van Wetten / R W
Prunusstraat 8
1741SP Schagen

Jachtcleaning De Jong
J.A. de Boerstraat 41
1751CL Schagerbrug

Sopenzo
Westfriese Zeedijk 5
1744HG Sint Maarten

Quick Easy cleaning
De Piek 13
1747TH Tuitjenhorn

Vd Poel / C
Manusveert 134
1747JC Tuitjenhorn

Schoonmaakbedrijf Den Oever
Klieftstraat 49
1777GB Hippolytushoef

Meijer / C
Dorpsstraat 21
1536AD Markenbinnen

Wildevuur / J J C
Igor Strawinskystraat 4
1544ME Zaandijk

Way / N
Valkstraat 12
1544CD ZaandijkKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Kroezen Schoonmaakbedrijf uit Krommenie, Noord Holland. Bel 0368484955. Neem contact op en Kroezen Schoonmaakbedrijf uit Krommenie helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap