Home / Callcenter / Callcenter Moordrecht / IntraSales

IntraSales Callcenter Moordrecht


IntraSales

Postbus
2840AA Moordrecht

Gemeente: Zuidplas, Zuid Holland

Telefoon:0182... Telefoonnummer tonen600563 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van intrasales uit Moordrecht helpen u graag met telesales en of call center vragen.IntraSales: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Moordrecht. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Moordrecht. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. IntraSales uit Moordrecht kan u verder adviseren bel op 0182600563 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van IntraSales uit Moordrecht helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0182600563 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van intrasales uit Moordrecht helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Fijn bedrijf waar tijd voor je wordt genomen en uitstekend advies wordt gegeven.
Geplaatst op: 21-09-2018 21:45

5 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie callcenter
Geplaatst op: 01-07-2018 11:46

4 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 07-06-2018 09:28

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Omgangsvormen in de acquisitie
Verplaatsen in andermans schoenen. Het klinkt vaak makkelijker dan het is. Een stukje empathisch vermogen is vereist, met name als het op acquisitie aankomt. Hoe vaak komt het voor dat u aan de andere...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

IntraSales
Postbus 0
2840AA Moordrecht

Eclipse 2 Light.nl
Wijnkoperstraat 259
4204HE Gorinchem

De Richemont Telemarketing
Sandenburg 19
2402RH Alphen Aan Den Rijn

Pijper / T H
Hoogerheijdestraat 162
2461XJ Ter Aar

Igraphix
Binnenlandse Baan 98
2991CA Barendrecht

Van Meenen Marketing Support B.V.
President Kennedylaan 26
2403DP Alphen Aan Den Rijn

Verint Systems B.V.
Blauw-roodlaan 154
2718SK Zoetermeer

Callcentre Rijnstreek
Westerpark 121
2231DM Rijnsburg

A-Talent
Noordeinde 22
2311CD Leiden

Rodeche B.V.
Bredeweg 118
2761KB Zevenhuizen

Nederlandse Afspraken Centrale
Populierenlaan 7
2925CP Krimpen Aan Den Ijssel

Action Point
Lange Nieuwstraat 229
3111AJ Schiedam

Call Center Dubai
Wilhelm Tellplaats 11
3194HS Hoogvliet Rotterdam

Dulong Relatiebeheer
Nachtegaal 38
3191DP Hoogvliet Rotterdam

Telemediair
Prins Hendrikstraat 0
2405AK Alphen Aan Den Rijn

So Call
Raadhuislaan 39
3201EM Spijkenisse

Hofman Media Services
IJsseldijk 187
2924AW Krimpen Aan Den Ijssel

WTCentre.com
Tintlaan 135
2718AH ZoetermeerKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf IntraSales uit Moordrecht, Zuid Holland. Bel 0182600563. Neem contact op en IntraSales uit Moordrecht helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap