Home / Callcenter / Callcenter Bergen / Mobile Information Services B.V.

Mobile Information Services B.V. Callcenter Bergen


Mobile Information Services B.V.

Ruïnelaan 34
1861LL Bergen

Gemeente: Bergen, Noord Holland

Telefoon:0615... Telefoonnummer tonen080720 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van mobile information services b.v. uit Bergen helpen u graag met call center en of telesales vragen.Mobile Information Services B.V.: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Bergen. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Bergen. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Mobile Information Services B.V. uit Bergen kan u verder adviseren bel op 0615080720 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Mobile Information Services B.V. uit Bergen helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0615080720 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van mobile information services b.v. uit Bergen helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie callcenter
Geplaatst op: 23-02-2019 11:16

3 van 5 sterren
Geweldig. Beste callcenter in Bergen
Geplaatst op: 01-08-2018 06:14

4 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 27-05-2018 19:47

5 van 5 sterren
Perfect bedrijf!
Geplaatst op: 30-04-2018 00:18

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

6.12 Outsourcing geeft deze zomer gratis telefonistes weg
6.12 Outsourcing - In de vakantietijd is het lastig om uw telefoonverkeer allemaal te beantwoorden doordat veel van uw medewerkers op vakantie gaan. 6.12 Outsourcing biedt u hiervoor de oplossing. U s...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Mobile Information Services B.V.
Ruïnelaan 34
1861LL Bergen

Sold! BV
Schrijnwerkersweg 15
1786PC Den Helder

Telecall
Rijksstraatweg 163
2024DD Haarlem

Direct Marketing Association
Karnemelkspad 8
1521DV Wormerveer

Impact Customer Interface Management
Pijlkruid 21
1991HC Velserbroek

A-Bèl Telemarketing
Hectorlaan 0
1702CL Heerhugowaard

Fischer Sale Support
Van Speijkstraat 8
2041KL Zandvoort

Paranormaal Doorgeefluik
Sportlaan 13
1766JN Wieringerwaard

Adequaat BV
Nieuwe Steen 46
1625HV Hoorn

NJ-Webmarketing
Laurierstraat 70 2
1016PN Amsterdam

Quality Contacts B.V.
Zuiderweg 12
1741NA Schagen

Tele Experience B.V.
Leidseplein 1
1017PR Amsterdam

Rechtspreventie
Gladiolenveld 61
1901LT Castricum

Vb2 Consultancy
Sint-Jorisveld 100
2023GE Haarlem

Beta Marketing Teleservices BV
Zeilmakerstraat 40
1991JC Velserbroek

Van Unen / H J
Johan Huizingastraat 126
1827NC Alkmaar

Call Center Managers Association
W.M. Dudokweg 77
1703DC Heerhugowaard

Nederlands Mediaregister
De Landman 8
1831EM KoedijkKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Mobile Information Services B.V. uit Bergen, Noord Holland. Bel 0615080720. Neem contact op en Mobile Information Services B.V. uit Bergen helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap