Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Winsum / Coulson / S J

Coulson / S J Schoonmaakbedrijf Winsum


Coulson / S J

Voorwerk 1
9951JB Winsum

Gemeente: Winsum, Groningen

Telefoon:0595... Telefoonnummer tonen850375 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten. In Winsum helpt Coulson / S J u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Coulson / S J

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Winsum zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Coulson / S J. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Winsum of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Winsum vind u Coulson / S J bel hun op 0595850375 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Coulson / S J uit Winsum helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0595850375 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten. In Winsum helpt Coulson / S J u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 07-03-2019 16:49

5 van 5 sterren
Hebben verstand van zaken en altijd bereikbaar.
Geplaatst op: 06-02-2019 07:09

3 van 5 sterren
Super fijn bedrijf nemen echt de tijd voor je, en geven super goede tips en adviezen.
Geplaatst op: 23-01-2019 21:46

4 van 5 sterren
Zoals altijd snelle en goede service!
Geplaatst op: 06-11-2018 02:24

4 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste schoonmaakbedrijf in Winsum
Geplaatst op: 09-03-2018 07:30

4 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

SvkCleanishop
Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een assortiment samengesteld wat prima aansluit bij de wensen van uw bedrijf zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Want wat is er nu fijner als uw kant...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Coulson / S J
Voorwerk 1
9951JB Winsum

Jacob Schoonmaak Service
Hamrik 10
9951JH Winsum

DC Cleaning Nieuwe Pekela
Molenstraat G 23
9663SR Nieuwe Pekela

BV Classificeerbedrijf Joosten en Co.
Venjelaan 17
9936BR Farmsum

Bloem / J
Westerveen 21
9751HT Haren

Kwaliteits Reiniging Delfzijl
Zaaibak 42
9932AE Delfzijl

Sinning / R
Zuiderweg 79
9745AC Groningen

Schoonmaakbedrijf Compliment
Admiraal Helfrichstraat 57
9801GJ Zuidhorn

Elzinga / J D
Gomarusstraat 12
9746BC Groningen

Oudshoorn / A
Grutto 8
9861AV Grootegast

Groefsema / A M
Plantsoenstraat 1
9781HE Bedum

Schrader Tempelman / T M
De Vlijt 41
9781NR Bedum

Schoonmaakbedrijf de Haan
Arend 11
9781ZA Bedum

Schoonmaakbedrijf de Haan
Rijksweg 53
9791AA Ten Boer

Bos Total Cleaning BV
Engelberterweg 12
9723EM Groningen

Schoonmaakbedrijf De Vries
Woldweg 192
9606PK Kropswolde

Strating, G
Wollinghuizerweg 125
9541VB Vlagtwedde

Vd Laan / J G J
Raadhuisstraat 86
9686RK BeertaKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Coulson / S J uit Winsum, Groningen. Bel 0595850375. Neem contact op en Coulson / S J uit Winsum helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap