Home / Callcenter / Callcenter Eindhoven / Manpower BV

Manpower BV Callcenter Eindhoven


Manpower BV

Keizersgracht 15
5611GC Eindhoven

Gemeente: Eindhoven, Noord Brabant

Telefoon:0402... Telefoonnummer tonen457995 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van manpower bv uit Eindhoven helpen u graag met telesales en of call center vragen.Manpower BV: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Eindhoven. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Eindhoven. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Manpower BV uit Eindhoven kan u verder adviseren bel op 0402457995 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Manpower BV uit Eindhoven helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0402457995 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van manpower bv uit Eindhoven helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste callcenter in Eindhoven
Geplaatst op: 19-02-2019 08:48

4 van 5 sterren
We zijn heel goed geholpen. En zouden Manpower BV zeker aanbevelen.
Geplaatst op: 04-12-2018 20:47

3 van 5 sterren
Snelle levering, prima kwaliteit
Geplaatst op: 27-07-2018 20:08

5 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 16-07-2018 14:36

4 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Extra Omzet?
Wat wilt u? Meer nieuwe klanten of meer omzet bij bestaande klanten? Neem contact op met ons en wij gaan dat voor u regelen!! GEGARANDEERD!!!!...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Velthuis Kliniek Marketing en Communicatie BV
Luchthavenweg 81 -235
5657EA Eindhoven

Kashif Call Center
Franklinplein 0
5621GA Eindhoven

Hmcc
Mainelaan 155
5627VN Eindhoven

M Sajjad Call Centre
Heezerweg 180
5614HJ Eindhoven

Telephonique B.V.
Geert Grootestraat 35
5643RC Eindhoven

Ine de Waal B.V.
Mainelaan 155
5627VN Eindhoven

Le Nobel Telefoonservices
Leuvenlaan 72
5628WH Eindhoven

Manpower BV
Keizersgracht 15
5611GC Eindhoven

Geerts Callcenter Services B.V.
Boschdijk 137
5612HB Eindhoven

Inventive Contact Center B.V.
Hertogstraat 0
5611PA Eindhoven

Le Nobel Telefoonservice
Geer 10
5641RA Eindhoven

Velthuis Kliniek Marketing en Communicatie B.V.
Luchthavenweg 235
5657EA Eindhoven

Inventive Contact Center
Leostraat 8
5615BM Eindhoven

A C Telemarketing
John Keatslaan 19
5629MJ Eindhoven

Interdirect
Bijsterveldenlaan 99
5045ZW Tilburg

Outbound Callcenter Nederland B.V.
Aphroditestraat 31
5047TW Tilburg

Teleperformance Nederland
Spoorlaan 394
5038CG Tilburg

Positoos B.V.
Persephonéstraat 5
5047TT TilburgKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Manpower BV uit Eindhoven, Noord Brabant. Bel 0402457995. Neem contact op en Manpower BV uit Eindhoven helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap