Home / Callcenter / Callcenter Breda / Telequote B.V. i.o.

Telequote B.V. i.o. Callcenter Breda


Telequote B.V. i.o.

Willemstraat 15
4811AJ Breda

Gemeente: Breda, Noord Brabant

Telefoon:0650... Telefoonnummer tonen248244 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van telequote b.v. i.o. uit Breda helpen u graag met call center en of telesales vragen.Telequote B.V. i.o.: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Breda. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Breda. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Telequote B.V. i.o. uit Breda kan u verder adviseren bel op 0650248244 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Telequote B.V. i.o. uit Breda helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0650248244 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van telequote b.v. i.o. uit Breda helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 15-05-2018 03:13

5 van 5 sterren
Deskundig, nemen tijd voor je, goed te bereiken.
Geplaatst op: 22-12-2017 07:50

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Extra Omzet?
Wat wilt u? Meer nieuwe klanten of meer omzet bij bestaande klanten? Neem contact op met ons en wij gaan dat voor u regelen!! GEGARANDEERD!!!!...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Custom Connect Breda B.V.
Prinsenkade 9
4811VB Breda

Telequote B.V. i.o.
Willemstraat 15
4811AJ Breda

LeadR B.V.
Prinsenhil 29
4825AX Breda

Leadr
Prinsenhil 29
4825AX Breda

Marketel Breda B.V.
Archimedesstraat 17
4816BA Breda

Four Sales, teleprofessionals
Minervum 7456
4817ZP Breda

Telcare Services B.V.
Speelhuislaan 151
4815CD Breda

HotLeads
Stallingstraat 4
4811JN Breda

Data Promo Solutions B.V.
Stationsplein 20
4811BB Breda

Hotleads callcenter Breda
Druivenstraat 0
4816KB Breda

Antenne-van Drongelen / G C
Lange Slagen 34
4823LJ Breda

Datamar Services
Het Bolwerk 16
4811DR Breda

Hagoort, jr W
Gastakker 10
4817XC Breda

Teleteam Nederland BV
Spoorstraat 104
4702VM Roosendaal

Teletijgers
Molenstraat 4
4701JS Roosendaal

Leadsupply
Afrikalaan 12F
5232BD Den Bosch

MVK
Burgemeester van Dommelenlaan 14
5583AR Waalre

Bronkhorst Sales Solutions
Het Wielsem 35
5231BV Den BoschKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Telequote B.V. i.o. uit Breda, Noord Brabant. Bel 0650248244. Neem contact op en Telequote B.V. i.o. uit Breda helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap