Home / Onbekend / Onbekend Zoetermeer / ColoCenter bv

ColoCenter bv Onbekend Zoetermeer


ColoCenter bv

Heliumstraat 200
2718RS Zoetermeer

Gemeente: Zoetermeer, Zuid Holland

Telefoon:079-... Telefoonnummer tonen7113500 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:079-... Faxnummer tonen7113501



Twitter: colocenter

Branche: Onbekend



Bedrijfsomschrijving

Colocatie diensten in het duurzaamste datacenter van NL, midden in de randstad.


Een regionaal groen en duurzaam datacenter waar u terecht kunt voor al uw ICT behoeften.

 

ColoCenter, datacenter Zoetermeer

IT infrastructuren spelen een steeds grotere rol in onze economie. Op de achtergrond verzorgen deze netwerken dat onze email, website, dataopslag, VOIP en vele andere diensten blijven werken op topniveau. Het knooppunt van deze infrastructuren zijn de verschillende datacenters in het land.

ColoCenter heeft in het hart van de randstad een nieuw datacenter gerealiseerd. De focus bij de realisatie van dit datacenter was duurzaamheid en groen. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker aspect en tevens beslissingscriterium in de IT industrie. Als grootverbruikers van energie is hier veel winst te boeken. ColoCenter heeft geïnvesteerd in uitermate duurzame oplossingen, waardoor u gegarandeerd bent van een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO) vriendelijke oplossing.

 Van het plaatsen van een enkele bedrijfsserver tot het beschikbaar stellen van meerdere kasten met high-speed ontsluiting ten behoeve van een grote cluster, alles is mogelijk in het duurzaamste datacenter van Nederland.

 

 

Productomschrijving

ColoCenter biedt primair als dienst colocatie diensten  aan. Dit houdt in dat wij ruimte verschaffen voor uw IT apparatuur. Dit kan kleinschalig zijn voor een enkele server, maar ook grootschalig voor meerdere racks. Uiteraard zijn er verschillende tussenvormen beschikbaar. Zo beschikt ColoCenter als een van de weinig datacenter ook over afsluitbare kwart en halve racks. Deze zijn uitermate geschikt voor de kleinere behoeftes zonder in te boeten op betrouwbaarheid. Schaalbaarheid is daarbij natuurlijk ook een aspect. Doorgroeien van kwart, naar half, naar heel rack kan zonder problemen of lange downtime.

De colocatie diensten kunnen in verschillende vormen worden afgenomen. Uiteraard levert ColoCenter een kast op met een gedegen koeling en een goed gegarandeerde stroomvoorziening. Op het gebied van connectiviteit kunnen wij u verschillende opties bieden. Uiteraard kunnen wij alles voor u verzorgen, maar het staat u ook vrij binnen het datacenter diensten van andere partijen af te nemen. Denk hierbij aan gerenommeerde partijen als Eurofiber of NL-IX. Volledige ontsluiting naar externe locaties middels eigen glasvezelverbindingen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard heeft u middels een uitgebreid toegangscontrole systeem 24/7 toegang tot uw eigen apparatuur. De afsluitbare racks zorgen er vanzelfsprekend wel voor dat niemand anders bij uw apparatuur kan komen.





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Webbureau Plag is verhuisd!!
Na maandenlange voorbereiding was het vrijdag 20 november eindelijk zo ver: de verhuizing van Webbureau Plag!! Het Plagteam heeft zich deze dag hard ingezet om al de gehele inboedel over te brengen na...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Webbureau Plag
Willem Dreeslaan 434
2729NK Zoetermeer

Quinsy BV
Chroomstraat 28
2718RR Zoetermeer

Pelosa Network Engineering BV
Bleiswijkseweg 47
2712PB Zoetermeer

H.D.W. Consultancy
Dunantstraat 1405
2713TT Zoetermeer

Complete Consultancy
Vasariruimte 9
2728NM Zoetermeer

Verschut / M
Azobéhout 2
2719MN Zoetermeer

Jubelkalender
Promenadeplein 129B
2711AB Zoetermeer

SMT Simple Management Technologies
Savelsbos 185
2716HG Zoetermeer

Cib Verkoop en Advies BV
Koraalrood 37
2718SB Zoetermeer

H. van Ronkel Communicatie Advisering B.V.
Heliumstraat 38
2718SL Zoetermeer

Eigen-Zinnig PR Communicatie
Ton Albertsplan 2
2728AZ Zoetermeer

PRLT Communicatie
Engelandlaan 314
2711DZ Zoetermeer

Getaal Bureau voor Tekst en Communicatie
Kortlandpad 75
2729DN Zoetermeer

Claridus Communicatie
Linieschans 10
2728GD Zoetermeer

JP Communicatie
Poortugaalstraat 5
2729HA Zoetermeer

Toolkit Visuele Communicatie
Douschans 15
2728GG Zoetermeer

ColoCenter bv
Heliumstraat 200
2718RS Zoetermeer

Cusatis
Javalaan 422
2721KE Zoetermeer



Kernwoorden

Cloud, Colocatie, Colocation, ColoCenter, Datacenter, Datacentrum, Hosting, Kast, Rack, Server, Stroom, Generator, Glasvezel, Uplink

Contactgegevens van Onbekend bedrijf ColoCenter bv uit Zoetermeer, Zuid Holland. Bel 079-7113500 of email [email protected]. Neem contact op en ColoCenter bv uit Zoetermeer helpt u met met uw vragen omtrent Onbekend

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap