Home / Airco / Airco Rotterdam / Marlon's Airco and Heating

Marlon's Airco and Heating Airco Rotterdam


Marlon's Airco and Heating

Grieksestraat 82 A
3028CP Rotterdam

Gemeente: Rotterdam, Zuid Holland

Telefoon:0107... Telefoonnummer tonen509849 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeBranche: AircoBedrijfsomschrijving

Welkom bij Marlons Airco and Heating.

Uw specialist op het gebied van klimaatbeheersing

AIRCONDITIONING:

Wij hebben met zeer veel zorgvuldigheid een selectie Airconditioners uitgekozen die voldoen aan de ErP Richtlijn.

Betreft: Zuinigheid, Stilte, Betrouwbaarheid, Vormgeving, Comfort en Energie-Efficientieklassen.

Binnenkort gelden nieuwe energie-efficientieklassen. Naast de tot nu toe optimale energie-efficientieklasse A wordt de schaalverdeling binnenkort uitgebreid met de klassen A +, A ++ en A +++.

Consumenten ontvangen daarnaast meer relevante informatie voor hun koopbeslissing. Bijvoorbeeld informatie over de geluidsemissie van het splitklimaatsysteem. Hiervoor wordt het geluidsvermogen van de binnen- en buitenunits aangegeven in decibel als objectieve eenheid voor akoestiek.

Is het geluidsvermogen van een binnenunit bekend, dan kan de geluidsemissie worden berekend. Hierbij wordt rekening gehouden met de afstand en de straalkarakteristiek. Een voordeel is, dat verschillende klimaatunits onderling vergeleken kunnen worden, onafhankelijk van de gebruikslocatie en de meetprocedure van de geluidsdruk. De geluidsdruk wordt vaak op een afstand van ca. 1 m. gemeten. Moderne splitklimaatunits bereiken hierbij een gemiddeld zeer stille 21 decibel.

SPLIT- EN MULTISPLIT-SYSTEMEN

De uiterst efficiente split- en multisplit-airconditioners bieden een superieur stijl, prestatie en flexibiliteit, en leveren tegelijkertijd een optimale energie-efficientie, voor een lagere CO2-emissie en lagere energiekosten.

SPLIT-AIRCONDITIONERS

Ideaal voor een kamer
Een split-airconditioner kan worden aangesloten op een buitenunit, zodat ze een 'paar' vormen.

MULTISPLIT-AIRCONDITIONERS

Ideaal voor meerdere kamers, met individuele bediening van elke binnen unit
Tot 5 binnenunits kunnen worden aangesloten op een buitenunit
Combineer binnenunits van verschillende stijlen en groottes in elke kamer, om een perfecte oplossing voor uw woning te creeren

FLEXIBELE INSTALLATIE

De split- en multisplit-airconditioners zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De compacte buitenunits vereisen weinig ruimte en vermits het systeem modulair is opgebouwd, kunnen op een latere datum extra units worden bijgevoegd. Wanneer oude systemen met R-22-koelmiddel worden vervangen, is het eventueel zelfs mogelijk om de koperleidingen te hergebruiken.

BEKROONDE BINNENUNITS

De binnenunits zijn bekroonde designs die perfect passen in eigentijdse interieurs. Een brede reeks wand, vloer, plafond, Cassette en kanaal unit's is beschikbaar, om de juiste optie te kunnen bieden voor elke ruimte.

Met trots mogen wij u vermelden dat wij officieel dealer zijn van:

* Daikin-Airconditioning

* Mitsubishi Electric-Airconditioning

* Toshiba-Airconditioning

* LG-Airconditioning


VERWARMING:

Je woning duurzaam verwarmen

De energieprijzen blijven stijgen. De economische toekomst is onzeker. De milieuproblematiek is belangrijker dan ooit. Omdat een warmtepomp natuurlijke energie uit de lucht gebruikt om warmte te onttrekken, is het de ideale oplossing voor het verwarmen van woningen. Een verwarmingssysteem aangedreven met een warmtepomp levert optimale warmte en comfort het hele jaar door, ook wanneer het buiten vriest. Bovendien helpt een warmtepomp uw energierekeningen uw CO2-emissie te verminderen en is dus vriendelijk voor budget en milieu.

EEN INTEGRALE OPLOSSING VOOR VERWARMING EN WARM WATER

Een warmtepomp kan meer dan enkel een efficiente verwarming van uw woning leveren. Het is een totaaloplossing voor verwarming en warm water. En voor nog meer efficientievoordelen kan het hele warmtepompsysteem worden aangesloten op zonnepanelen. Met de zonne-energie kan 60% van de energie voor warm water worden geleverd, en dit het hele jaar door.

AIRCONDITIONING

Geniet thuis van een ideaal klimaat dankzij de integrale systemen die uw woning zowel verwarmen als koelen, zodat u steeds kunt genieten van een perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. De stijlvolle binnenunits bieden meer dan enkel verwarming en koeling: ze zorgen voor een juiste vochtigheidsgraad en voor frisse lucht. Onze geavanceerde inverter- en warmtepomptechnologieen bieden uitstekende efficientievoordelen voor elk seizoen.

PERFECT VOOR NIEUWE WONINGEN EN RENOVATIEPROJECTEN

Of u nu bezig bent met renovatiewerken of met een nieuwbouwproject, het veelzijdige gamma verwarmingen voldoet aan al uw behoeften. Wat ook de leeftijd van uw woning is, u kunt erop vertrouwen dat de verwarming en koeling oplossingen jarenlang een betrouwbare dienst zullen leveren.

Ontdek hoeveel u kunt besparen door over te schakelen van uw huidige verwarmingssysteem naar een efficient warmtepompsysteem. Kijkt u gerust even rond op de site om u een idee te geven hoe u in de toekomst efficient kunt besparen met een hoog verwarmingsrendement.

Met vriendelijke groet,
Marlons Airco and Heating

T. 010-7509849
M. 06-12185088
E. [email protected]
I. www.aircoandheating.nlAanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Review: Dyson Pure Humidify Cool Review: Dyson Pure Humidify Cool
Er is niets dat ik leuker vind dan de voordeur van mijn appartement in Rotterdam open te duwen en een bos lucht op te zuigen die me dood wil. Binnen is het niet veel beter. Het spijt me dat ik het je ...
Verkoeling in de camper met een dakairco Verkoeling in de camper met een dakairco
Het kwik begint te stijgen en voor veel kampeerliefhebbers zoals ik begint het weer te kriebelen. Heerlijk kamperen in de buitenlucht, volop genieten van de zon en de zwoele nachten. Zelf ben ik een e...

Ook voor u gevonden

Issue Oneerlijke Concurrentie
Uit een door STEK uitgevoerd onderzoek blijkt dat 42% van de STEK-deelnemers uit het onderzoek geconfronteerd wordt met installateurs die niet gecertificeerd zijn, maar wel gecertificeerd werk uitvoer...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Vermeer Eemhaven BV
Bunschotenweg 110
3089KC Rotterdam

A. van Heemst Koeltechniek
Coolhaven 0
3024AK Rotterdam

C. Danielse-Koeltechnisch Bureau Zuid
Joubertstraat 011A
3072XS Rotterdam

Cofely West Industrie BV
Sluisjesdijk 37
3087AD Rotterdam

Koeltechniek Nuri Usta Rotterdam
Mathenesserdijk 195
3027BJ Rotterdam

De koelmonteur
Abraham van Beyerenstraat 16H
3043JA Rotterdam

Marlon\'s Airco and Heating
Grieksestraat 82A
3028CP Rotterdam

Koeltechnisch Bureau Gebeko B.V.
Innsbruckweg 158
3047AH Rotterdam

Klimarent Beheer B.V.
Albert Plesmanplein 3
3088GS Rotterdam

Firma S. van der Voet Co.
Linker Rottekade 15
3034NT Rotterdam

Thermo King Transportkoeling BV
Driemanssteeweg 60
3084CB Rotterdam

Engelen-Heere BV
Linschotenstraat 100
3044AW Rotterdam

Marlon's Airco and Heating
Grieksestraat 82A
3028CP Rotterdam

MobieleAircos.com
Nieuwe Binnenweg 3251
3023ER Rotterdam

West Star Koeling
Wulpendaal 18
2914ER Nieuwerkerk Aan Den Ijssel

Oversluizen Thermal Engineering BV
Mandenmakerstraat 24 -26
2984AS Ridderkerk

Elka Air BV
Hoofdstraat 79
2171AS Sassenheim

N-R-Koeling BV
Griendstraat 13
2921LA Krimpen Aan Den IjsselMarlon

Kernwoorden

Uw Specialist Op Het Gebied Van Klimaatbeheersing

Contactgegevens van Airco bedrijf Marlon's Airco and Heating uit Rotterdam, Zuid Holland. Bel 0107509849 of email [email protected] Neem contact op en Marlon's Airco and Heating uit Rotterdam helpt u met met uw vragen omtrent Airco

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap