Home / Consultancy / Consultancy Den Haag / Lowlands Solutions Netherlands

Lowlands Solutions Netherlands Consultancy Den Haag


Lowlands Solutions Netherlands

Krakeendstraat 24
2492NP Den Haag

Gemeente: Den Haag, Zuid Holland

Telefoon:0681... Telefoonnummer tonen052995 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Consultancy



Bedrijfsomschrijving

Lowlands Solutions Netherlands (LSN)
Lowlands Solutions Netherlands (LSN) is een jonge Nederlandse organisatie die haar activiteiten ontplooit binnen het veiligheidsdomein. LSN verleent een waaier aan diensten varierend van consultancy, onderzoek, beleidsimplementatie en trainingen voor zowel overheidsorganen als private ondernemingen en non-gouvernementele organisaties.

LSN verricht, in samenspraak met haar opdrachtgevers, multidisciplinaire risico-analyses en (toegepast-) onderzoek. LSN ontwerpt effectieve en praktische oplossingen voor veiligheidsgerelateerde problemen en beleidsvraagstukken. Desgevraagd zorgt LSN ook voor implementatie van het beleid.

"Think Global, Act Local"
LSN verzorgt tevens algemene en specifieke opleidingen (cursussen) en trainingen voor professionals die werkzaam zijn binnen het veiligheidsdomein of een sterke interesse hebben in veiligheidsgerelateerde problemen. Deze opleidingen varieren van (inter-) nationaal tot regionale of gemeentelijke problematieken. Wij hanteren hierbij het gegeven: "think Global, act Local".

Voor beroepsgroepen in andere domeinen die regelmatig worden geconfronteerd met vormen van (verbale-) agressie en geweld verzorgt LSN daarnaast vraaggerichte trainingen.

Professionals
LSN werkt met ervaren professionals die een achtergrond hebben binnen het inlichtingenwerk, handhaving, beleid en veiligheidsanalyse. Onze consultants hebben ervaring binnen de werkvelden van criminologie tot cyber veiligheid en van contra-terrorisme tot beleid.

Op kennis en ervaringsgebied maakt LSN gebruik van haar uitgebreide internationale netwerk. Dit netwerk wordt waar nodig ingezet in het belang van de opdrachtgever. Het is deze intrinsieke kracht en flexibiliteit die het voor LSN mogelijk maakt om 'proven concepts' te verbinden aan nieuwe specifieke oplossingsmogelijkheden.

Voor wie is LSN een interessante partner?
LSN is interessant voor elke organisatie die ondersteuning nodig heeft op het gebied van: training van personeel aangaande veiligheidsgerelateerde vraagstukken; toegepast en vraaggestuurd onderzoek; beleidsvoorbereiding en implementatie; geo-politieke analyse, evenementenorganisatie (symposia en congressen) en generieke en specifieke risico-analyse.

Beleidsondersteuning en advies radicalisering en Jihadisme
Lowlands Solutions Netherlands (LSN) maakt op aanvraag van gemeenten en provincies tevens gecomprimeerde analyses met betrekking tot radicalisering en Jihadisme. LSN maakt de fenomenen van de ideologische motivering, het destabiliserende effect op de directe leefgemeenschap, de wijk en gemeente voor u inzichtelijk.

Bovendien geeft LSN opdrachtgevers inzicht in het politieke bewustzijn van deze mensen en een overzicht van de groeiende etnische en religieuze spanningen. Inzicht wordt verkregen in de methoden waarvan jihadisten gebruik maken op het internet, de sociale media en persoonlijke contacten om sympathisanten te informeren en aanhangers te werven.

Naast het leveren van de kenniscomponent staat LSN u desgevraagd bij, bij het formuleren en implementeren van beleid. Voor aanvullende informatie neemt u contact op met [email protected].







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Top 5 tips voor aspirant IT-consultants Top 5 tips voor aspirant IT-consultants
Dus je denkt erover om IT-consultant te worden of om te kiezen voor it consultancy. Dat is spannend! Maar voordat je er meteen in springt, hebben we dankzij onze geweldige social media community en ro...
Wat is een SAP consultant en waar wordt het voor gebruikt? Wat is een SAP consultant en waar wordt het voor gebruikt?
We leven in een wereld die steeds technischer wordt. Zo hoef je tegenwoordig niet eens meer zelf te stofzuigen en kun je vanaf de bank al zien wie er zojuist aan de deurbel stond te trekken. De softwa...

Ook voor u gevonden

Online cursus fotografie of Photoshop
Marco de Groot heeft https://ooginhetzeil.com/ opgericht en is ook de docent. Marco geeft al jaren les omdat hij een passie heeft voor fotografie maar het eigenlijk nog leuker vindt om deze passie ove...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

ZACH KALLERGIS
Atlantastraat 43
2548JL Den Haag

World Wide Logistic Services Trading Consultancy
Tripstraat 295
2571DK Den Haag

Lowlands Solutions Netherlands
Krakeendstraat 24
2492NP Den Haag

Trivision
Overschieseweg 10F
3044EE Rotterdam

DocuPoint BV
Solislaan 125
2909SB Capelle Aan Den Ijssel

ISSUE Information Technology
Driemanssteeweg 200
3084CB Rotterdam

Maksimovic HR & Mediation
Berkelse Poort 95
2651JX Berkel En Rodenrijs

Maksimovic HR & Mediation
Berkelse Poort 95
2651JX Berkel En Rodenrijs

Salesguide
Hofplein 20
3032AC Rotterdam

Belgarant
Heulstraat 20
3038KN Rotterdam

Voordeelregeling
Heulstraat 20
3038KN Rotterdam

Binadit
Hendrick Sorchstraat 65
3021VC Rotterdam

Optimal-PUE
Duizendguldenkruid 11
3137WB Vlaardingen

Recherchebureau DPD Consultancy
Marconistraat 52
2809PE Gouda

Crucial-Benelux
Vest 161
3311TV Dordrecht

Zoekmachine Marketing bureau SEO SNEL
Paradijs 49
2801XR Gouda

Jebentmeer
Visschersbuurt 3
3356AE Papendrecht

Binnenbewustzijn
Irisstraat 43
3135HL Vlaardingen



Kernwoorden



Contactgegevens van Consultancy bedrijf Lowlands Solutions Netherlands uit Den Haag, Zuid Holland. Bel 0681052995 of email [email protected]. Neem contact op en Lowlands Solutions Netherlands uit Den Haag helpt u met met uw vragen omtrent Consultancy

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap