Home / Riool ontstoppen / Riool ontstoppen Spijkenisse / OIR RIOOLDIENSTEN

OIR RIOOLDIENSTEN Riool ontstoppen Spijkenisse


OIR RIOOLDIENSTEN

Frans Halsstraat 5 A
3202TD Spijkenisse

Gemeente: Nissewaard, Zuid Holland

Telefoon:0181... Telefoonnummer tonen852599 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeBranche: Riool ontstoppenBedrijfsomschrijving

OIR Riooldiensten is een bedrijf wat niet alleen ontstopt maar door jarenlange ervaring diverse riooltechnieken, rioolservices en loodgieters diensten beheerst en aanbied aan zowel de particulieren en zakelijke sector. Juist door onze ervaringen in diverse sectoren en groot opgebouwde klantenbestand weten wij hoe belangrijk het is om bij een verstopping van de afvoeren een oorzaak te vinden zodat het rioolprobleem zich niet meer voordoet. Onze motto en tevens werk methode is Ontstoppen, Inspecteren en Repareren. Omdat wij zeker en trots zijn op ons ontstoppingsbedrijf die wij hebben opgebouwd geven wij 3 maanden garantie op het ontstoppen van alle afvoeren.

OIR Riooldiensten is allround rioolspecialist en werkzaam in Zuid-Holland en Brabant. Voor het vakkundig ontstoppen van uw riool en afvoer, 24 uur per dag en 7 dagen per week belt uw OIR Riooldiensten. In overleg kunnen wij ook op locatie komen in andere plaatsen! Heeft u een verstopte afvoer van keuken, wasmachine, badkamer of toilet? Heeft u last van een verstopte riolering, afvoer, toilet of een ander verstoppingsprobleem? Of heeft u last van water- of stankoverlast? Bel 0181 852 599
Riool verstopt? Bel OIR RIOOLDIENSTEN

Een van de vervelendste dingen die in en om je huis kunnen gebeuren is een verstopt riool. Het water van het toilet, de douche of de gootsteen loopt niet weg. Het gevolg hiervan is een lekkage of een overstroming. De riolering ligt grotendeels onder de grond dus kan je niet zien of er iets mis mee is. Vandaar ook dat rioolproblemen altijd als een verrassing komen. En dan wel een heel onaangename. Neem contact op met een rioolontstoppingsbedrijf OIR RIOOLDIENSTEN uit Spijkenisse op 0181852599 zodat het probleem zo snel mogelijk kan worden verholpen. Op deze website vind je altijd een bedrijf bij jou in de buurt. 

Oorzaken verstopping riolering

Het riool kan door verschillende oorzaken verstopt raken. De meest voor de hand liggende is dat er ophoping is opgetreden van bijvoorbeeld etensresten, wasmiddel of andere zaken die in de riolering worden gegooid. Je kan zelf proberen het riool te ontstoppen met behulp van een plopper of een ontstoppingsveer. Ook kunnen ontstoppingsmiddelen gebruikt worden. In lang niet alle gevallen lost dit het probleem op. De verstopping kan bijvoorbeeld te ver in de riolering zitten of te hardnekkig zijn zodat je het met eigen middelen niet kan oplossen. In dat geval ontkom je er niet aan om een professioneel bedrijf in te schakelen om het riool te ontstoppen. In Spijkenisse vind u OIR RIOOLDIENSTEN. Een riolering raakt niet alleen maar verstopt door wat je er zelf doorheen spoelt. Zo is het riool ook gewoon aan slijtage onderhevig. Hoe lang een riolering mee gaat is afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte materiaal en de manier waarop er gebruik van wordt gemaakt. En riolering zou toch zeker 10 jaar zonder problemen mee moeten gaan en heeft een maximale levensduur van ongeveer 40 jaar. Bovendien spelen eventuele verzakkingen of werkzaamheden rondom jouw huis ook een rol bij het ontstaan van een verstopt riool.

Wanneer een rioolontstoppingsbedrijf inhuren?

Vanzelfsprekend schakel je de hulp in van een dergelijk bedrijf wanneer het nodig is het riool te ontstoppen. Maar ook andere rioleringsproblemen kan een rioolonstoppingsbedrijf voor je oplossen. Denk daarbij aan lekkages of een breuk van de riolering binnens- of buitenshuis. Water dat niet wegloopt of een overstroming is natuurlijk heel vervelend. Maar ook de stank die uit  het riool kan komen kan erg overheersend zijn. Ook dan moet je een rioolontstoppingsbedrijf laten komen om de oorzaak van de stankoverlast te laten weg halen. Liet je onlangs het Riool ontstoppen en komt het probleem binnen korte tijd weer terug? Dan kan het nodig zijn om een inspectie met behulp van een camera te laten uitvoeren. Op die manier is precies te zien waar het probleem zit en hoe het moet worden opgelost. 

Wij van OIR RIOOLDIENSTEN uit Spijkenisse helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0181852599 of email [email protected].


Wij kunnen u helpen met vragen over: rioleringswerken, riool, riolering en/of riolen. ALs specialist in: rioleringswerken, riool, riolering en/of riolen uit Spijkenisse helpen wij van OIR RIOOLDIENSTEN u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Healing
Het menselijk lichaam is omgeven door onzichtbaar een energieveld. Dit energieveld staat beter bekend als de aura. De aura is opgebouwd uit zeven lagen welke in verbinding staat met de zeven hoofd cha...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

OIR RIOOLDIENSTEN
Frans Halsstraat 5A
3202TD Spijkenisse

Rioolbeheer Holland
Snoekenveen 886
3205CZ Spijkenisse

A&F Rioolservice
Wagnerlaan 39
3208BN Spijkenisse

De Ontstoppers
Wagnerlaan 39
3208BN Spijkenisse

Rioolservice BBS
Jacob Romansstraat 10
2321EX Leiden

G.H. Jongeneel
Kerkepad 7
2973AR Molenaarsgraaf

Geukes installaties voor C.V., gas, water, riool
J.G. Staringhlaan 15
2831XA Gouderak

Target Grond, Riool Straatwerk
Binnen Walevest 53
3311AA Dordrecht

Ariool ontstoppingsbedrijf - riool ontstoppen - riool verstopt
Kreekweg 0
3133AZ Vlaardingen

AR
Schermlaan 59
3021KJ Rotterdam

Riool Reinigings Service
Winkelhaak 67
2495AX Den Haag

Riod (Riool Onderhouds Dienst)
Rijnvoorde 23
3085TH Rotterdam

Riool Reinigings Server RRS Nederland BV, Rotterdam
Hekendorpstraat 0
3079DX Rotterdam

Abbema Rotterdam
Kralingseweg 355
3065RC Rotterdam

Van Steenbergen / A L
Bergse Rechter Rottekade 135
3051AC Rotterdam

Rioleeringsbedrijf De Rioleur
Heindijk 95
3079PK Rotterdam

Riool Reinigings Service RRS
Hekendorpstraat 35
3079DX Rotterdam

Wolthuis Rioolservice
Gerstakker 32
2743DX WaddinxveenOIR RIOOLDIENSTEN

KernwoordenContactgegevens van Riool ontstoppen bedrijf OIR RIOOLDIENSTEN uit Spijkenisse, Zuid Holland. Bel 0181852599 of email [email protected]. Neem contact op en OIR RIOOLDIENSTEN uit Spijkenisse helpt u met met uw vragen omtrent Riool ontstoppen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap