Home / Supermarkt / Supermarkt Velp / Coop Nederland

Coop Nederland Supermarkt Velp


Coop Nederland

Markweg 8
6883JM Velp

Gemeente: Rheden, Gelderland

Telefoon:0854... Telefoonnummer tonen873420 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Supermarkt



Bedrijfsomschrijving

Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je ’t verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie. Coop is een coöperatie. Niet uit op eigen voordeel, maar vooral op dat van onze klanten.
Zij vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. We staan dicht bij onze klanten. Samen met hen zamelen we geld in voor goede doelen en steunen we scholen in de buurt. Bovendien hebben klanten een stem in onze organisatie. Voor Coop de normaalste zaak van de wereld. Want: samen maak je ’t verschil.
Samen maak je ’t verschil. Dat nemen we bij Coop heel letterlijk. Als coöperatie is Coop van iedereen, voor iedereen. We handelen in het belang van onze leden: consumenten en zelfstandig Coop-ondernemers. Met ruim 700.000 leden is Coop één van de grootste verenigingen van Nederland. Heb jij een Coop kaart? Dan ben je automatisch lid!

Coöperatie staat voor samenwerking. Door samen te werken kun je voordelen realiseren. Vroeger zat de meerwaarde van de coöperatie in financieel voordeel; het bieden van goedkopere levensmiddelen. Tegenwoordig zit deze veel meer in het bieden van sociaal-maatschappelijk voordeel. En in de democratische structuur van het bedrijf. Leden krijgen bovendien (klantenkaart-)voordelen. Korting op speciale aanbiedingen, maar ook voordelen bij andere bedrijven, waaronder Univé.
Onze winst wordt niet uitgekeerd, maar blijft in de organisatie. Hierdoor hebben we meer oog voor de lange termijn en kunnen we duurzamere keuzes maken. Mens- en maatschappijgericht zijn, de dialoog aangaan met leden en meer in het belang van de leden handelen. Zo maakt Coop ‘t verschil in de markt.







Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Wie is de grootste supermarktketen van Nederland? Wie is de grootste supermarktketen van Nederland?
Nederland kent inmiddels aardig wat supermarktketens. In elke stad zijn verschillende winkels te vinden. Eén van de weinige soorten winkels die van de pandemie lijken te hebben geprofiteerd. Su...

Ook voor u gevonden

Famostar Pro!
Waterdicht én slagvast Parkeergarages, zwembaden, kleedkamers, sportcomplexen en magazijnen: omgevingen waarin deze robuuste productlijn ideaal is. De solide constructie van hoogwaardig kunst...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Aldi Groenlo BV
IJsselstraat 36
6882LG Velp

Coopcodis UA
Markweg 8
6883JM Velp

Albert Heijn
Hoofdstraat 232
6881TS Velp

Golff Supermarkt Middeldorp
Nordlaan 33
6881RM Velp

Coop Nederland
Markweg 8
6883JM Velp

Huiskamp Levensmiddelen BV
Schapendoesweg 2
7312EC Apeldoorn

VOF Van de Vlag-Heek
Koning Lodewijklaan 168
7314GL Apeldoorn

Jansen Supermarkt Elderveld BV
Elderveldplein 12
6843JA Arnhem

Snetselaar Supermarkt BV
Dorpsstraat 55
6721JJ Bennekom

Jenny Agterhuis
Verlengde Parklaan 38
8051VB Hattem

Aalten Have BV
Lage Blik 26
7121DZ Aalten

Gebroeders Mostert BV
Geertjesweg 56
6706ED Wageningen

Fa. Supermarkt Beekman
Kerkendelweg 30
3775KN Kootwijk

CV Lodder Wehl
Stationsstraat 14
7031BP Wehl

De Huet Have BV
De Bongerd 53
7006NH Doetinchem

Lammers / W T
Varsseveldsestraatweg 18
7122CC Aalten

Vd Bijl / K
Wethouder van Lavierenstraat 9
4051AW Ochten

G. van de Garskamp V.O.F.
Voorthuizerstraat 246
3881SN Putten



Kernwoorden



Contactgegevens van Supermarkt bedrijf Coop Nederland uit Velp, Gelderland. Bel 0854873420 of email [email protected]. Neem contact op en Coop Nederland uit Velp helpt u met met uw vragen omtrent Supermarkt

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap