Home / Bedrijfswagens Blog / Wat zijn de beste bedrijfswagens met veel laadruimte?

Wat zijn de beste bedrijfswagens met veel laadruimte?

Wat zijn de beste bedrijfswagens met veel laadruimte?

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto met veel laadruimte? Dan heb je een grote keuze uit allerlei merken en modellen. Deze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen en voor- en nadelen. Ben je benieuwd welke merken en modellen een goede keuze zijn als je een bedrijfswagen met veel laadruimte nodig hebt? Hier zetten we een aantal bedrijfswagens met veel laadruimte op een rij, zodat je makkelijker een keuze kunt maken. 

Renault Trafic

De Renault Trafic is een robuuste bedrijfswagen met een laadlengte van wel 280cm. Deze bus heeft daarnaast een trekgewicht van 2000 kg. De Renault Trafic beschikt over een dieselmotor en een versnellingsbak met zes versnellingen. De ramen en de buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar. Ook inparkeren wordt je makkelijk gemaakt dankzij de achteruitkijkcamera. De Renault Trafic is een prima keuze met veel mooie accessoires als je op zoek bent met een bedrijfswagen met genoeg laadruimte.

Mercedes Sprinter

Ook de Mercedes Sprinter is een goede keuze als je veel laadruimte nodig hebt. De Sprinter heeft namelijk een laadlengte van 326cm. Ook deze bus heeft een trekgewicht van 2000 kg.  De Sprinter beschikt over een efficiënte dieselmotor. Handig bij deze bus is dat hij beschikt over een schuifdeur aan de rechterkant. Met een Sprinter maak je een goede keuze als je op zoek bent naar een auto met veel laadruimte voor je bedrijf

Mercedes Vito

De Vito is een van de populairdere modellen onder de kleinere bedrijfswagens. De Vito is praktisch en straalt klasse uit met zijn gestroomlijnde design. De Vito heeft een laadlengte van 306 cm en heeft twee schuifdeuren naar de laadruimte. Erg praktisch, want zo heb je geen last van uitzwaaiende deuren. Deze bedrijfswagen wordt aangedreven door een dieselmotor met automatische transmissie. Kortom, een bedrijfsauto met klasse voor iedereen die genoeg laadruimte nodig heeft.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro staat garant voor kwaliteit en Duitse degelijkheid. Deze bedrijfswagen heeft een dieselmotor en een versnellingsbak met zes versnellingen. De Opel Vivaro heeft een laadlengte van 280 cm, genoeg ruimte dus om grote voorwerpen mee te nemen. De Vivaro beschikt over schuifdeuren, dus je hebt niet te maken met openzwaaiende portieren. De Vivaro heeft elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en beschikt over warmtewerend glas. 

Ford Transit

Weer een populair model onder de bedrijfswagens: de Ford Transit. De Ford Transit heeft een krachtige dieselmotor en een versnellingsbak met zes versnellingen. Bij deze auto is aan alles gedacht op het gebied aan veiligheid. Het in- en uitstappen doe je bijvoorbeeld via een schuifdeur en de Brake assist zorgt voor een kortere remweg bij een noodstop. Deze bedrijfswagen beschikt over een trekhaak en trekt een gewicht van 2540kg. 

Volkswagen Transporter

Al vele jaren is Volkswagen een grote speler op de markt van bedrijfswagens. De Transporter is een van de populairste modellen. De Volkswagen Transporter heeft een ruime laadcapaciteit van 275cm. Deze bedrijfswagen beschikt over een dieselmotor en een versnellingsbak met 5 versnellingen. Geniet van airconditioning en cruise-control. Een prima bedrijfswagen met genoeg laadruimte om heerlijk mee over de weg te zoeven.

Wat zijn de beste bedrijfswagens met veel laadruimte?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

25-07-2018 - 5 tips omtrent het financieren van de bedrijfsauto
  De bedrijfsauto financieren is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van een zzper of ondernemer. Hoe kun je een of meer bedrijfsauto’s op een slimme manier bekostigen? W
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap