Home / Elektronica Blog / De elektrotechnische detailhandel omarmt refurbished elektronica

De elektrotechnische detailhandel omarmt refurbished elektronica

De elektrotechnische detailhandel omarmt refurbished elektronica

Consumenten kiezen massaal voor refurbished en dat is niet zo gek, want je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen met refurbished elektronica. Het is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens beter voor het milieu. Wij vertellen je daar graag meer over!

elektrotechnische detailhandel omarmt refurbished elektronica

Refurbished wordt steeds populairder

Refurbished elektronica is geen onbekende term in de IT-wereld en we zien dat refurbished elektronica steeds populairder wordt in de consumentenmarkt. Het is velen maler goedkoper dan een nieuw product in de winkel en je helpt het milieu een handje mee. Duurzaam en goedkoop? Dat klinkt als een gouden combinatie. Vooral voor de consument die milieubewust bezig is en graag duurzame varianten koopt. We zien dat webshops steeds vaker een refurbished variant aanbieden, omdat er veel vraag naar is. Grote spelers in de detailhandel bieden tegenwoordig niet alleen nieuwe elektronische producten aan, maar ook bijvoorbeeld een refurbished MacBook. 

Betekenis refurbished

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Refurbished producten zijn in goede staat en zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Dit soort producten verdienen een tweede kans en kunnen gemakkelijk hergebruikt worden. Door de producten te hergebruiken wordt de levensduur van een product verlengt. Dit betekent dat je minder snel een nieuw product hoeft te kopen. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij. Kies je voor een refurbished versie dan zorg je voor minder CO2-uitstoot. Daarnaast is een refurbished aankoop vele maler goedkoper dan een nieuwe aankoop in de winkel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone met een krachtige processor en heb je de iPhone 13 op het oog? Kies dan voor een refurbished iPhone 13 en geniet van alle voordelen. 

Refurbished online kopen

Kies je voor een refurbished iPhone, MacBook of iPad dan kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. Vooral refurbished iPhones zijn erg populair op dit moment. Een refurbished iPhone is goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel, terwijl ze beide exact hetzelfde zijn. Refurbished producten worden grondig gecontroleerd voordat ze weer aangeboden worden. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Bij Refurbished.nl worden alle elektronische apparaten op meer dan 50 punten gecontroleerd. Denk hierbij aan de Wifi, beeldscherm en camera. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product en kun je jarenlang genieten van jouw refurbished aankoop.

De elektrotechnische detailhandel omarmt refurbished elektronica

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

12-05-2020 - Wat is een mediaspeler precies en welke voordelen biedt het
Wil je weten hoe je op een plezierige en gemakkelijke wijze kan genieten van films die je van jouw laptop bekijkt op jouw tv? Daarvoor kun je een mediaspeler gebruiken. Met een mediaspeler kun je name
Lees meer

04-10-2019 - Telefoon reparatie, tablet reparatie, laptop reparatie
XXL Mobile Nederland Reparatie & Accessoires Centrum:voor alle reparaties en accessoires van uw mobiele telefoon; tablet en laptop!(Vestigingen in: Meppel; Steenwijk; Kampen;
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap