Home / Ouderen zorg Blog / Het begin!

Het begin!

Eef Zorgt Ervoor! – Praktische hulp en gezelschap in één!

 

Het begin

Ik had een goede baan. Een baan, waar ik mezelf kon zijn. Waar ik met mensen van alle leeftijden werkte. Ons team werkte hard om alle deadlines te halen. Soms met vallen en opstaan, maar we haalden altijd de eindstreep, met succes! En dan ineens, stopt het. “De live evenementen stoppen voor je Eef!”  

Ik schrok, maar was ook wel weer opgelucht. Kon ik dan nu “de stap” zetten om mijn droom en passie te verwezenlijken? Geen grote projecten meer, maar 1 op 1 projecten. Mensen helpen, van jong tot oud. Begin januari ben ik onderzoek gaan doen naar allerlei instanties en bedrijven, hoe zij het aanpakken. Men zei tegen mij: “Eef, je moet het gewoon doen, niet alleen maar jezelf blijven vullen met ideeën van anderen. Doe het nou maar, als je aan de slag gaat zoals je altijd doet, komt het allemaal goed.”. Dus ben ik januari 2018 begonnen met Eef Zorgt Ervoor!

Al snel werd ik gebeld door een begeleider met de vraag of ik haar cliënt kon ondersteunen met diverse taken. Ik vond het spannend! Is dit nou misschien mijn eerste cliënt die ik kan gaan begeleiden? Fantastisch dat zoiets zo snel gaat! De klik was er tijdens het telefoongesprek, dus werd er al snel de vraag gesteld: “Wanneer kan je kennis komen maken?”. Snel uiteraard!

Een klein weekje later was het eindelijk zover. De kennismaking met misschien wel mijn eerste cliënt. Ik belde aan. De deur werd opengedaan en ik werd door een begeleider hartelijk ontvangen met een grote glimlach. “Hallo, leuk dat je er bent! Kom binnen, het is koud.”.

Ik stapte een wereld van weinig structuur in, maar het was wel gezellig. Ik nam plaats aan de eettafel en we bespraken wat er allemaal nodig was voor de cliënt en of ik daarbij kon helpen. De cliënt oogde heel sympathiek, vriendelijk, sociaal en zeer intelligent. De cliënt wist overal een antwoord op. Ik leerde ook meteen nieuwe dingen. Gelukkig was de klik er en mocht ik een week later aan de slag.

Wat heerlijk is het om iets te kunnen betekenen voor een persoon! Wat fijn om dit als mijn werk te mogen doen. Elke keer als ik wegga en de cliënt is weer blij dat ik geholpen heb, dan is mijn dag weer goed. Want daar doe ik het voor! Ik hoop meer mensen te kunnen helpen. Dit is mijn passie! Kent u iemand met een ondersteuningsvraag of heeft u zelf ondersteuning nodig? Neem dan snel contact met me op! Tijdens een gezellig kopje koffie of thee, kijken we samen naar wat u zoekt, wat ik voor u kan betekenen en of het klikt.

Liefs Eef

www.eefzorgtervoor.nl

 





Het begin!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-07-2021 - Twijfelt u aan uw gehoor?
Geluid maakt de wereld mooi! Kunt u de geluiden die de vogels maken niet horen? Komt het vaker voor dat u steeds moet navragen wat iemand gezegd heeft? Of dat u muziek steeds luid moet zetten? Als u t
Lees meer

24-02-2020 - Ben jij al voorbereid voor de nieuwste ontwikkelingen met de
Dit zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen. Waar vroeger de hoortoestellen saai, groot en lelijk waren, komen er nu steeds hippere exemplaren op de markt met de nieuwste t
Lees meer

14-10-2019 - 24 uur inwonen zorgverlener
Wij zijn inwonen zorgverlener bureau met 16 jaar ervaring in de zorg voor jong en oudere mensen.Wij hebben op verschillende dragen vakken ervaringen opgedaan waarbij wij ervan zijn overtuig dat de bes
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap