Home / Ouderen zorg Blog / Ben jij al voorbereid voor de nieuwste ontwikkelingen met de beste hoortoestellen

Ben jij al voorbereid voor de nieuwste ontwikkelingen met de beste hoortoestellen

Ben jij al voorbereid voor de nieuwste ontwikkelingen met de beste hoortoestellen

Dit zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen.

Waar vroeger de hoortoestellen saai, groot en lelijk waren, komen er nu steeds hippere exemplaren op de markt met de nieuwste technologische snufjes.

Als je te maken krijgt met gehoorproblemen is vaak de volgende stap een bezoek aan de audicien en het aanschaffen van een hoortoestel. Gehoorproblemen onder ouderen komt veel voor, maar ouderdom is niet altijd de oorzaak van een gehoorprobleem.

Ook veel jongeren kampen tegenwoordig met een gehoorbeschadiging, waardoor ze moeilijker kunnen horen. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gehoorapparatuur, is het dragen van een gehoortoestel niet meer iets om je voor te schamen.

Ben jij al voorbereid voor de nieuwste ontwikkelingen met de beste hoortoestellen

De nieuwste ontwikkelingen

De Signia Silk was één van de grootste innovaties uit 2017. Je kunt dit hoortoestel in je oor dragen zonder dat er eerst een afdruk van je oor gemaakt hoeft te worden. Het enige wat je hoeft te doen is kijken of het past en lekker zit. Normaal gesproken moet je weken wachten totdat je toestel klaar is, maar met de Signia Silk ben je na één bezoek aan de audicien klaar. Je kunt de Signia Silk krijgen in drie verschillende maten. Het siliconen dopje is verantwoordelijk voor een naadloze aansluiting op je oor.

Nog één van de nieuwste ontwikkelingen is een draadloze verbinding via Bluetooth, waarmee je jouw hoortoestel omtovert tot een multimedia apparaat. Jouw gehoorapparaat heeft dan ineens veel meer mogelijkheden. Je hoort beter, maar je kunt bijvoorbeeld ook naar je favoriete muziek luisteren.

Innovaties in 2020

Bij het ontwerpen van de nieuwste hoortoestellen wordt gebruiksvriendelijkheid steeds belangrijker. Niet alleen worden de hoortoestellen steeds kleiner, je hebt ook steeds meer keuze in kleuren en verschillende soorten designs. Waar de hoortoestellen vroeger saai, groot en huidkleurig waren, worden ze nu steeds kleiner gemaakt in de meest hippe uitvoeringen. Ook op technologisch gebied volgen de ontwikkelingen elkaar op. Denk aan een verbinding van oor tot oor, een effectieve manier om de spraakverstaanbaarheid te verbeteren.

Gratis online gehoortest

Wist je dat je bij steeds meer audiciens een gratis online gehoortest kunt doen? Deze gehoortest doe je gewoon thuis, achter je eigen computer. Het is een simpele test waarbij je videoa te zien krijgt. Over deze video's moet je na afloop een aantal vragen beantwoorden. Binnen vijf minuten weet je hoe het gesteld is met je gehoor en of je eventueel een gehoorapparaat nodig hebt. Een volgende stap is dan een bezoek aan de audicien.

Ben jij al voorbereid voor de nieuwste ontwikkelingen met de beste hoortoestellen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

21-07-2021 - Twijfelt u aan uw gehoor?
Geluid maakt de wereld mooi! Kunt u de geluiden die de vogels maken niet horen? Komt het vaker voor dat u steeds moet navragen wat iemand gezegd heeft? Of dat u muziek steeds luid moet zetten? Als u t
Lees meer

14-10-2019 - 24 uur inwonen zorgverlener
Wij zijn inwonen zorgverlener bureau met 16 jaar ervaring in de zorg voor jong en oudere mensen.Wij hebben op verschillende dragen vakken ervaringen opgedaan waarbij wij ervan zijn overtuig dat de bes
Lees meer

12-04-2018 - Het begin!
Eef Zorgt Ervoor! – Praktische hulp en gezelschap in één!   Het begin Ik had een goede baan. Een baan, waar ik mezelf kon zijn. Waar ik met mensen van alle leeftijden werkt
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap