Home / Printer Blog / Wat zijn de beste grootformaat 3D-printers?

Wat zijn de beste grootformaat 3D-printers?

Wat zijn de beste grootformaat 3D-printers?

Op zoek naar de beste grootformaat 3D-printers? Overweeg dan bij het winkelen de volgende 3D-printers voor grote ontwerpen. 

Sommige 3D-printers kunnen afbeeldingen in grootformaat maken. Met de meeste 3D-printers kunnen gebruikers verschillende delen van een object afzonderlijk printen en deze vervolgens met elkaar verbinden om een meer reusachtige, afgewerkte print te maken. Veel enthousiaste gebruikers van 3D-printers, zoals cosplayers, overwinnen de beperkingen van de grootte bij het printen en gebruiken hun printers om afbeeldingen te maken van meer oversized producten.

U kunt echter een grootformaat 3D-printer kopen die uw creatieve mogelijkheden vergroot en tegelijkertijd de moeite en tijd vermindert die u besteedt aan het in elkaar zetten van verschillende onderdelen. Gemiddeld is de grootte van het printbed van een 3D printer ongeveer 150-300mm. Daarom is een ideale 3D-printer voor een gebruiker die zijn 3D-creaties wil opschalen tussen 350 mm en 500 mm groot. Gelukkig zijn er op de huidige markt een paar grootschalige modellen waaruit u uw grootformaat 3D-printer kunt kiezen.

Misschien hebt u een cryptobeurs zoals granimator.nl gebruikt om deze cryptovaluta te verhandelen en hebt u goed geld verdiend. Misschien wilt u zich wagen aan een 3D-printing bedrijf dat zich richt op afbeeldingen in grootformaat. Overweeg in dat geval een van deze grootformaat 3D-printers.

Anycubic 3D Printer

Anycubic Chiron is een gerenommeerd merk voor grootformaat 3D-prints. Maar deze machine is ideaal voor een koper die geen moeite en tijd wil steken in het nivelleren van het bed en het aanpassen van de instellingen. Volgens sommige gebruikers is dit lastig, hoewel deze 400 mm 3D-printer indrukwekkende mogelijkheden heeft.

Bovendien helpt de klantendienst van de fabrikant bij de meeste problemen met de machine, van de installatie tot de voltooiing van het product.

Crealty Large 3D Printer

De Crealty Large 3D Printer is een van de meest uitgebreide printbedmachines. De afdrukruimte meet 500x500x500 mm, wat betekent dat gebruikers hun fantasie de vrije loop kunnen laten. De installatie is eenvoudig dankzij de drie voorgemonteerde onderdelen van deze machine. En de fabrikant voorziet instructies en gelabelde kabels.

Andere opvallende kenmerken van deze grootformaat 3Dprinter zijn de printhervattingsfunctie die werkt als de machine geen stroom meer krijgt en een fabrieksgarantie van een jaar.

Snapmaker 3-in-1 3D Printer

Snapmaker 2.0 cis een uitstekende aanvulling voor een professional of hobbyist die zijn 3D-printing wil verbeteren. Deze machine zal de werkzaamheden op uw werkplaats verbeteren en tegelijkertijd een wereld vol 3D-creativiteit en mogelijkheden openen. Afgezien van de grote afdrukcapaciteit van deze machine, is ze ook krachtig en snel. U kunt er ook mee snijden, graveren en CNC-graveren.

De prijs van deze machine maakt hem ideaal voor iedereen die serieus wil 3D-printen. Niettemin kan het toestel zichzelf mettertijd terugbetalen voor een kleine onderneming die van dit vak afhankelijk is.

Creality Ender 5 Plus 3D Printer

Deze machine heeft bijna dezelfde mogelijkheden als de Creality Ender 5 Pro, zijn zeer gewaardeerde zustermodel. De machine wordt bijvoorbeeld geleverd met een bedstabilisator, een bedniveausensor, eenvoudige montage en een kleurentouchscreen. Zijn enorme afmetingen, die een grote bouwplaat mogelijk maken, zijn echter het voornaamste verschil. Het is een stevige machine voor het afdrukken van afbeeldingen op groot formaat.

Longer LK1 3D Printer

De Longer LK1 3D Printer is ook een optie voor wie op zoek is naar een machine met een kleiner prijskaartje. Misschien kunt u deze machine kopen als u niet zeker bent van het idee om een aanzienlijk bedrag uit te geven aan een 3D-printer.

Deze machine wordt geleverd met verschillende functies om de techniek te leren. Hij is goed waterpas te stellen, maar ook de montage is eenvoudig. De afdrukkwaliteit is ook goed, ondanks het lage prijskaartje.

Slotopmerkingen

Dankzij de 3D-printtechnologie kunnen particulieren en bedrijven kwaliteitsvolle 3D-prints maken van auto's, huizen, levensgrote standbeelden, fietsen, sofa's, kampeerwagens, enz. Niettemin hebben grootformaat 3D-printers verschillende kenmerken, functionaliteiten en prijskaartjes. Overweeg daarom deze factoren bij het kiezen van uw 3D-printer voor grote formaten.

Wat zijn de beste grootformaat 3D-printers?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

19-01-2023 - Printsystemen van Koenig & Bauer: flexibel, snel en in topkw
Om grote aantallen labels en andere productinformatie op hoge snelheid en in topkwaliteit te kunnen printen, heeft Koenig & Bauer verschillende systemen beschikbaar: thermo transfer en contin
Lees meer

24-08-2022 - Hoe span ik de riem van mijn 3D-printer aan?
Een riem is een klein onderdeel van een 3D-printer waarvan de spanning en de toestand van vitaal belang zijn voor kwaliteitsafdrukken. Printen met een losse riem veroorzaakt problemen met de afdrukkwa
Lees meer

19-08-2022 - Wat zijn de beste 3D-printers voor figuurtjes?
Het belangrijkste verkoopargument voor 3D-printers is de ontwerpvrijheid die ze hun gebruikers bieden. Met een 3D-printer van goede kwaliteit kunt u vrijwel alles ontwerpen op een CAD-platform. En dit
Lees meer

08-08-2022 - Hoe kies ik de draad voor mijn 3D-printer?
Vraagt u zich af hoe u de juiste draad voor uw 3D-printer kunt kiezen? Zo ja, dan zal deze gids u helpen bij het kiezen van een 3D-printerdraad.  Het kiezen van een 3D-printer is niet alles wa
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap