Home / Relatiegeschenken Blog / Een pen laten graveren als relatiegeschenk

Een pen laten graveren als relatiegeschenk

Veel professionele ondernemingen kiezen er voor om hun belangrijke zakenpartners/ relaties gegrafeerde pennen als relatiegeschenken aan te bieden. Op deze manier laten deze ondernemingen weten dat ze je een erg gewaardeerde relatie van hun bedrijf bent. Zeg nou zelf als jij een gegrafeerde pen van een onderneming zou ontvangen, dan doet dit wel iets met je!  Maar wat is nou eigenlijk een gegrafeerde pen? Welke verschillende soorten heb je? Je leest het hier!

Wat is een gegrafeerde pen?

Graferen dat ook wel griffen, insnijden of inkerven wordt genoemd, is het aanbrengen van tekens op het oppervlak van een hard materiaal. Voorbeelden van hard materiaal zijn glas, metaal, ijzer, plastic etc. Als we het hebben over een gegrafeerde pen dan hebben we het dus over het aanbrengen van tekens op het oppervlak van een pen. Aangezien de meeste pennen van plastic, metaal of aluminium zijn, worden de tekens bij het graferen van een pen op plastic, metaal of aluminium aangebracht.

Dit graveren van een pen kan zowel handmatig als computergestuurd. Aangezien computergestuurd velenmalen kwalitatiever en efficiënter is, kiezen de meeste bedrijven er voor om een pen computergestuurd te graveren.

Wilt u de pennen niet inzetten als relatiegeschenk, maar voornamelijk als promotieartikel dan is het een stuk goedkoper om uw pennen te laten bedrukken.

Soorten gegrafeerde pennen die dienen als relatiegeschenken

Hierboven hebben we al aangegeven dat afhankelijk van het soort materiaal waarvan de pen gemaakt is, er verschillende soorten gegrafeerde pennen zijn. Zo heb je metalen of aluminium gegrafeerde pennen. Aangezien gegraveerde pennen vaak als luxe relatiegeschenken worden gezien, wordt het aangeraden om een aluminium of metalen pen te laten graveren. Deze zien er namelijk velenmalen professioneler uit dan een eenvoudige plastic gegrafeerde pen!

Opgemerkt moet worden dat je naast het soort materiaal ook verschillende soorten pennen bestaan met verschillende soorten gegraveerde tekens. Zo kun je er voor kiezen om je bedrijfslogo te laten graveren of je bedrijfsnaam. 





Een pen laten graveren als relatiegeschenk

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

04-02-2024 - Relatieopbouw in zakelijk Nederland: hoe gepersonaliseerde g
Als ondernemer weet je het maar al te goed. Het bouwen van goede en sterke relaties is een van de belangrijkste dingen die je het hele jaar moet doen. Daarom kan het geven van gepersonaliseerde gesche
Lees meer

24-01-2024 - Waarom kiezen voor duurzame relatiegeschenken?
Relatiegeschenken zijn een goed middel voor bedrijven om hun waardering te tonen aan klanten en leveranciers voor de fijne samenwerking in een poging om te banden warm te houden. Telkens weer is het e
Lees meer

18-10-2023 - Hoe relatiegeschenken jouw bedrijfsimago versterken in Neder
Binnen grote en kleine organisaties is het geven van een relatiegeschenk de normaalste zaak van de wereld. Een van de bekendste is het geven van een feestelijk en luxe kerstpakket. Dit wordt als een v
Lees meer

28-07-2023 - Tips voor een origineel kerstpakket voor je personeel
Kerst is natuurlijk een gezellige aangelegenheid. Vaak zijn we al weken voor de tijd bezig met de voorbereiding en dat geldt ook voor werkgevers als het gaat om het vinden en samenstellen van een orig
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap