Home / Relatiegeschenken Blog / Help Ik ben mijn sleutels kwijt

Help Ik ben mijn sleutels kwijt

Help! Ik ben mijn sleutels kwijt

We kennen het allemaal, je loopt te rennen en te vliegen en in een split second weet je het echt niet meer. Waar zijn mijn sleutels! Natuurlijk hebben ze altijd een vaste plek, maar vandaag zijn ze daar niet te vinden. En dat terwijl je nú weg moet. We geven je een aantal tips, waarmee dit soort situaties voorgoed verleden tijd zijn.

‘Ik leg nu mijn sleutels…’

Oké, die eerste tip is een beetje een inkopper. Zorg dat je sleutels op een vaste plek liggen. Natuurlijk is die plek er wel, maar ook daar belanden ze niet automatisch. Probeer altijd hardop uit te spreken dat je ze neerlegt. Zodra je thuiskomt zeg je dus tegen jezelf: ‘Ik leg nu mijn sleutels híer neer.’ Grote kans dat je ze voortaan direct vindt.

Maak er iets leuks van

Koop iets voor aan je sleutelbos. Een leuke sleutelhanger, een mooi koord of een luxe lint. Niet alleen maak je daarmee je sleutelbos groter – en dus moeilijker te verliezen – maar ook maak je je sleutelbos persoonlijk. Met een sleutelhanger die je heel mooi vindt, wordt je sleutelbos echt van jezelf. Mocht je hem onverhoopt toch verliezen, dan is de kans groot dat je omgeving jouw sleutelbos herkent én hem bij je terugbrengt.

Gebundeld en gelabeld

Het is dus slim om al je sleutels aan één bos te hangen. Bundel dus de sleutels van je woning, je auto én je fiets. Zo wordt het een grote bos, die je niet zo snel kwijtraakt. Zoals we in de vorige tip al beschreven, de kans is groot dat de sleutels bij je teruggebracht worden, als je er iets persoonlijks aan hangt. Maar de kans is ook aanwezig dat iemand met verkeerde bedoelingen de bos in handen krijgt. En als dat ‘iets voor aan je sleutelbos’ dan een labeltje is met je adres, dan maak je het hem wel héél makkelijk om in te breken.

Hulptroepen

Als je gewoon thuis bent en je sleutels niet kunt vinden, zeg het dan hardop. Waarschijnlijk weet een je huisgenoten precies waar ze liggen. Omdat ze de sleutelbos ergens hebben zien liggen, of omdat zij hem verplaatst hebben. Is dat niet zo, dan kunnen ze in elk geval even helpen zoeken. Gedeelde smart is halve smart.

Halve meter

Wist je dat je de spullen die je kwijt bent, meestal terugvindt binnen een halve meter van de plek waar je ze gebruikt hebt? In het geval van je sleutels liggen ze met deze theorie ergens in de buurt van de deur die je ermee geopend hebt. Begin daar dus met zoeken!

Help Ik ben mijn sleutels kwijt

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

03-03-2019 - Opvallen met relatiegeschenken? Doe eens wat anders!
We zijn het er waarschijnlijk wel over eens dat opvallen en onthouden worden de voornaamste doelen zijn van deze give-aways. Maar hoe val je nu écht op? Door origineel te zijn! Geef iets waarva
Lees meer

18-12-2018 - Duurzaam kerstcadeau voor je personeel? 3 ideetjes!
Ben je écht last-minute dit jaar, en moet je nog een kerstcadeau of kerstpakket scoren voor jouw personeel? Then you better hurry up! Wil je wat duurzaams geven, zonder in tijdnood te komen ond
Lees meer

29-08-2018 - Meer klanten en bedrijfsbekendheid nodig?
Bijna iedere ondernemer krijgt er wel mee te maken in zijn bedrijf, het maken van reclame en promoten van het bedrijf. Promotie en reclame worden veel ingezet en niet zonder reden, op die manier kun j
Lees meer

28-02-2018 - Geef eens een USB stick cadeau
Een relatiegeschenk kun je aan klanten meegeven of aan leveranciers waar je mee werkt. Ook voor je eigen personeel is het leuk om te krijgen omdat het toch een blijk van waardering is voor het werk da
Lees meer

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap