Home / Relatiegeschenken Blog / Opvallen met relatiegeschenken? Doe eens wat anders!

Opvallen met relatiegeschenken? Doe eens wat anders!

Wat is het doel van bedrukte geschenkjes?

We zijn het er waarschijnlijk wel over eens dat opvallen en onthouden worden de voornaamste doelen zijn van deze give-aways. Maar hoe val je nu écht op? Door origineel te zijn! Geef iets waarvan ze het niet verwachten. Maar wat? Een mok bedrukken of pennen bedrukken wordt misschien wel een beetje saai. We geven je een paar voorbeelden van producten die je relatie, klant of leverancier niet ziet aankomen!

Correctbook

Een notitieboekje is gauw verzonnen. Een Correctbook is in principe een notitieboekje, maar die werkt nét iets anders dan een gewone. Dit soort boekjes maken het je mogelijk om eindeloos te schrijven, zonder een nieuwe te hoeven aanschaffen. Een Correctbook heeft namelijk een soort whiteboard pagina’s en een uitwisbare pen. Je kunt het boekje vol kliederen en daarna gewoon alles weer uitwissen en opnieuw beginnen. Waarschijnlijk moet je tegen die tijd wel een nieuwe pen hebben, maar die zijn haast overal verkrijgbaar. Belangrijke notities? Met een bijbehorende app fotografeer je ze en sla je ze op. Je moet er maar opkomen!

Screwmagnet

Klusfanaten? Dan is het handig om iets te hebben wat van pas komt bij het klussen. De Screwmagnet is een magneet die je aan de broekriem bevestigt, waarna de magneet je belangrijkste tools voor je vasthoudt. Van schroefjes tot zelfs een hamer; deze magneet kan het allemaal vasthouden. Voor jou als gulle gever moet het natuurlijk ook gunstig zijn. En dat is het! De bedrukking kan vaak op een aanzienlijk vlak worden gezet. Daardoor word je door de gebruiker én door de omgeving gezien. Een magneet die zoveel vasthoudt? Ja, het kan écht.

Draadloze oplader

Draadloos opladen is iets heel nieuws, maar je hebt er waarschijnlijk al wel van gehoord. Wireless chargers zijn er in allerlei vormen. Waar je je relatie écht mee verrast, zijn de multifunctionele. Je hebt ze erbij die bijvoorbeeld in een schrijfmap verwerkt zitten, of in een opbergbakje voor op het bureau. Daar heeft je relatie ook nog eens een hoop aan. En dat betekent dan weer dat het echt wordt gebruikt. Zo wordt je bedrukking keer op keer gezien en werpt de kracht van herhaling zijn vruchten af. Let wel: een draadloze oplader werkt bij de nieuwste smartphones. Dit geschenk maakt dus je bereik wellicht wel ietsje kleiner.

Douchetimer

Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp, dus waarom zou je hier niet op inspelen? En wel door mensen te stimuleren om niet te lang te douchen. Dit zijn zandlopertjes, vaak met een zuignapje. Daarmee bevestig je het timertje aan de douchewand. Draai hem om en hij gaat zo’n 5 minuten lopen. Onder de douche is er niet zoveel te zien, dus grote kans dat de relatie meerdere malen naar je logo kijkt. Wederom die kracht van de herhaling!

Key finder

Innovatief zijn? Dat kan ook met een keyfinder. Deze producten werken doorgaans via bluetooth, met een bijbehorende app. Daarmee kun je zien waar je je sleutels, maar vaak ook je tas of andere spullen hebt gelaten. Soms zit er zelfs een voice recorder of een selfiecamera op. Ze werken vaak met wat oudere en de nieuwere smartphones, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de draadloze oplader.

Anti stress balletjes

Dit klinkt niet zo spannend, maar deze zijn er in heel veel soorten, maten en vormen. In sommige gevallen kun je anti stress balletjes zelfs helemaal zelf customizen. Je hebt ze in de vorm van fruit, huisjes, poppetjes of bouwhelmpjes, voor de aannemers onder ons. Je hebt ze in het groot, of leuke kleintjes aan bijvoorbeeld een sleutelhanger. Je denkt waarschijnlijk al snel aan een grote, wanneer je wilt opvallen. Maar denk ook eens aan het gebruik van de give-aways. Een balletje aan een sleutelhanger komt op meer plekken dan een groot balletje op zichzelf. Met het juiste balletje bereik je zeker het juiste effect!

Opvallen met relatiegeschenken? Doe eens wat anders!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

31-10-2021 - 6 handige promotieartikelen om te laten bedrukken als relati
Als bedrijf zie je jezelf het liefst op zo veel mogelijk plekken op een positieve manier terugkomen. Een goed instrument dat daaraan bijdraagt, is het laten bedrukken en uitdelen van promotieartikelen
Lees meer

29-04-2021 - Deze Kerst na lockdown mag er wel weer eens uitgepakt worden
Veel ondernemers hebben het zwaar gehad in de afgelopen tijd. Nu er licht aan de horizon gloort kan de balans worden opgemaakt en kunnen bedrijven werken aan een terugkeer naar betere tijden. Het lijk
Lees meer

10-12-2020 - Mokken bedrukken als marketingtool
Relatiegeschenken worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo is een relatiegeschenk geschikt voor het creëren van naamsbekendheid, als bevestiging van een goede werkrelatie maar ook als bl
Lees meer

10-02-2020 - Relatiegeschenk geven in 2020? Houd rekening met fiscale reg
Een flesje wijn voor een verjaardag en bubbels bij oud en nieuw, wij Nederlanders vinden het altijd leuk om een geschenkje te krijgen. Wanneer het daarbij gaat om een relatiegeschenk, moet je echter o
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap