Home / Restaurant Blog / Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor restaurants

Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor restaurants

Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor restaurants

Als gepassioneerde restauranteigenaar begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Een van de meest geliefde en trendy opties op menu's over de hele wereld zijn borrelplanken. Deze prachtige arrangementen van heerlijke hapjes en lekkernijen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook een geweldige kans om de omzet te verhogen. Dit zijn de meest geadviseerde borrelplanken van een horeca groothandel:

1. De Mediterraanse Mezze Plank

De smaken van de Middellandse Zee komen tot leven met onze Mediterraanse Mezze Plank. Deze plank zit boordevol heerlijke gerechten zoals verse olijven, hummus, tzatziki, feta-kaas, gegrilde groenten en knapperig brood. De diversiteit aan smaken en texturen zal je gasten betoveren en hen meenemen op een culinaire reis. Met hoogwaardige ingrediënten van onze groothandel zal deze plank niet alleen je gasten verrassen, maar ook je winstgevendheid verhogen.

2. De Deluxe Kaasplank

Voor de echte kaasliefhebbers is er de Deluxe Kaasplank. Met een assortiment van ambachtelijke kazen, zoals brie, geitenkaas, blauwe kaas en harde kazen, gecombineerd met gedroogde vruchten, noten en artisanale crackers, is deze plank een gegarandeerde hit. Onze groothandel biedt een breed scala aan hoogwaardige kazen en bijpassende ingrediënten om je gasten te laten genieten van een smakelijke en elegante ervaring.

3. De Zeevruchten Sensatie Plank

Voor de liefhebbers van zeevruchten is er de Zeevruchten Sensatie Plank. Met een selectie van verse oesters, garnalen, mosselen, inktvisringen en verrukkelijke dipsausjes, biedt deze plank een onweerstaanbare combinatie van smaken uit de zee. Onze groothandel zorgt ervoor dat je alleen de meest verse en kwalitatieve zeevruchten krijgt, waardoor je gasten zich verwend voelen en je omzet stijgt.

4. De Vegetarische Verwenplank

Voor de vegetarische gasten biedt onze Vegetarische Verwenplank een overvloed aan smakelijke opties. Van geroosterde groenten en geitenkaasdip tot quinoa-salade en bruschetta met tomaten, deze plank is een feest voor de zintuigen. Onze groothandel levert hoogwaardige groenten en vegetarische producten, zodat je gasten kunnen genieten van een gezonde en heerlijke ervaring.

5. De Sweet Delight Dessertplank

En laten we het dessert niet vergeten! Onze Sweet Delight Dessertplank is een verrukkelijke afsluiting van de maaltijd. Gevuld met een assortiment van mini-taartjes, macarons, chocolaatjes en vers fruit, is deze plank perfect om te delen na een heerlijke maaltijd. Met hoogwaardige zoetigheden van onze groothandel zul je een blijvende indruk achterlaten op je gasten en ze verleiden om hun maaltijd met een zoete noot af te sluiten.

Horeca groothandels bieden hoogwaardige ingrediënten en producten voor borrelplanken, maar ook ondersteuning en expertise om je te helpen bij het creëren van onvergetelijke eetervaringen voor gasten. Door samen te werken met een horeca groothandel voor je restaurant verhoog je niet alleen je winstgevendheid, maar ook de tevredenheid van je gasten!





Culinaire verwennerij: 5 winstgevende borrelplanken voor restaurants

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

09-02-2020 - Bourgondisch grillen
Vlees is wel het laatste voedingsmiddel dat je zou verwachten in een rubriek over gezond eten want vlees is wel erg in het verdomhoekje terechtgekomen. Vleesvervangers zijn beter voor het milieu, maar
Lees meer

09-02-2020 - 'Ik ben een bourgondier'
Bourgondisch is een levensstijl waarin ‘genieten’ centraal staat. Dit wordt vaak gelinkt met lekker en uitgebreid eten. De Bourgondische levensstijl is niet voor iedereen weggelegd; je moe
Lees meer

22-11-2017 - 50% Korting op drie-gangen keuze menu in Oisterwijk
Drie gangen menu Voorgerechten Italiaanse Tomatensoep Smaalvolle Pomodori tomaten room en bosui   Franse uiensoep Volle soep passend bij dit jaargetijde met crostini en kaas   Runder
Lees meer

09-02-2017 - High Tea in Oisterwijk
Ik ben vandaag op pad met Liezl!Liezl heeft dankzij mijn uit de hand gelopen hobby al de nodige high tea’s meegemaakt en is iedere keer weer even enthousiast wanneer we ergens heengaan.We
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap