Home / Schilder Blog / Buiten aan het schilderen? Gebruik Sikkens Rubbol SB Plus!

Buiten aan het schilderen? Gebruik Sikkens Rubbol SB Plus!

Buiten aan het schilderen? Gebruik Sikkens Rubbol SB Plus!

Wanneer je buiten aan het schilderen bent, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat het eindresultaat mooi wordt en dat je schilderwerk voor lange periode bestand is tegen de elementen. Als je bijvoorbeeld de buitenkant van je huis gaat schilderen, dan doe je dit natuurlijk voor het uiterlijk maar ook voor het behoud van de onderliggende materialen. De juiste verf en het op de juiste manier aanbrengen van de verf zorgt ervoor dat je er jarenlang plezier van hebt.

Een zeer geschikte verf om buitenshuis toe te passen is de Sikkens Rubbol SB Plus. Sikkens is natuurlijk een van de bekendere merken die vooral door professionals en de serieuzere doe-het-zelvers wordt gebruikt. De Rubbol SB Plus is speciaal gemaakt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Daarbij is het een hoogglansverf, wat een mooie glans aan de geschilderde oppervlaktes geeft.

Uiteraard is de duurzaamheid van deze Sikkensverf ongekend. Rubbol SB Plus is ontwikkeld om jaren mee te gaan en zijn glans lang te behouden. Daarbij is ook de vloeiing erg prettig, dit betekent dat het makkelijk is aan te brengen en mooi en gelijkmatig hecht. Ook de dekkracht is hoog waardoor het product vaak maar eenmalig aangebracht hoeft te worden. Dat scheelt natuurlijk weer tijd.

Als ik een nadeel moet noemen dan is het de prijs. Verf is best wel duur en Sikkens is een van de duurdere merken. Als je de prijs echter ziet in het licht van de jaren dat je er plezier van hebt dan valt het wel weer mee. Één keer investeren en je hebt er jaren plezier van.

Online is deze verf bij verschillende webshops verkrijgbaar. De goekoopste Sikkens Rubbol SB Plus verf die ik kon vinden was bij Verfpoint.nl. Alvast veel schilderplezier toegewenst!

Buiten aan het schilderen? Gebruik Sikkens Rubbol SB Plus!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

04-03-2023 - Schilder
Mijn naam is Mahmoud Khater, ik kom van oorsprong uit Egypte maar woon inmiddels alweer 10 jaar in Nederland. In die tijd heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder een schildersbedrijf.
Lees meer

12-04-2018 - Een passende baan vinden
Het vinden van een passende baan is niet altijd gemakkelijk. Misschien ben je al heel lang op zoek naar een baan, maar kan je er geen één vinden. Of misschien weet je niet zo goed in wel
Lees meer

14-09-2017 - Schilder nodig?
U zoekt een schilder voor het schilderen in of om het huis, omdat dit schilderwerk maar blijft liggen?Kozijnen die al tijden wat kaal zijn, dat schilderen binnen of buiten wat al geruime tijd op een k
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap