Home / Schildersbedrijf Blog / Schilder nodig?

Schilder nodig?

Van der A Schilder- & Onderhoudswerken

U zoekt een schilder voor het schilderen in of om het huis, omdat dit schilderwerk maar blijft liggen?Kozijnen die al tijden wat kaal zijn, dat schilderen binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, het plafond dat nodig moet worden gewit? Of die houten vloer die nu wel weer eens een laklaag kan gebruiken?

Allemaal voorbeelden van schilder klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Ook voor grotere projecten met betrekking tot schilderen, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, zijn wij beschikbaar. Naast bovengenoemde kleinere schilderklussen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals het complete schilderwerk van bijv. bedrijfsgebouwen en woningbouwprojecten. Voor deze grotere schilderprojecten werken wij samen met partners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

 

Daarom Van der A Schilder- & Onderhoudswerken

Door onze ruime ervaring kunnen wij u een uitgebreid pakket van kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Ook qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw klus bepalen. Goed inkopen scheelt u dus veel geld. U zult merken dat, wanneer wij een offerte voor u hebben gemaakt, onze offerte scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets. Wij werken met top producten van Sigma, DeVos, Sikkens en Drywood.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen mag natuurlijk ook.

Schilder nodig?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Hoi heel klein betje nederlands praten.. mijn man echt schilderen mooi verf muur plafon duuren buiten echt mooi verfen ik zoeken werk julie helppen aub
Geplaatst op: 16-10-2018 22:33

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

04-03-2023 - Schilder
Mijn naam is Mahmoud Khater, ik kom van oorsprong uit Egypte maar woon inmiddels alweer 10 jaar in Nederland. In die tijd heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder een schildersbedrijf.
Lees meer

12-04-2018 - Een passende baan vinden
Het vinden van een passende baan is niet altijd gemakkelijk. Misschien ben je al heel lang op zoek naar een baan, maar kan je er geen één vinden. Of misschien weet je niet zo goed in wel
Lees meer

24-06-2016 - Buiten aan het schilderen? Gebruik Sikkens Rubbol SB Plus!
Wanneer je buiten aan het schilderen bent, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat het eindresultaat mooi wordt en dat je schilderwerk voor lange periode bestand is tegen de elementen. Als je bijv
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap