Home / Schilder Blog / Een passende baan vinden

Een passende baan vinden

Een passende baan vinden

Het vinden van een passende baan is niet altijd gemakkelijk. Misschien ben je al heel lang op zoek naar een baan, maar kan je er geen één vinden. Of misschien weet je niet zo goed in welke branche je wilt gaan werken. Het is belangrijk om voor het solliciteren bij bedrijven, te bedenken wat je wilt gaan doen. Wat vind je leuk om te doen? Waar wil jij graag werken? Hoeveel wil je werken? De antwoorden op dit soort vragen moet je duidelijk hebben voor jezelf, voordat je een baan gaat zoeken. Iedereen vindt het leuker om een baan te hebben waar je met plezier kan werken. De nummer één tip is dus: Zoek een baan dat bij je past.

Tips bij het zoeken van een baan

Als je op zoek bent naar een passende baan kunnen een paar tips geen kwaad. Je wilt tenslotte de passende baan met beide handen aanpakken en zo goed mogelijk voorbereid zijn op een eventueel gesprek. De eerste tip is om je CV na te kijken. Beschrijf duidelijk en overzichtelijk welke werkzaamheden je in het verleden hebt uitgevoerd en welke opleidingen je hebt afgerond. Het noteren van behaalde certificaten is een pluspunt in de ogen van een werkgever. De tweede tip is om een goede motivatiebrief te schrijven. Schrijf een enthousiaste brief waarom je geschikt bent als werknemer. Als je eenmaal je CV compleet hebt is het tijd om te gaan solliciteren. Je eigen netwerk is niet geheel onbelangrijk als je op zoek gaat naar een passende baan. Vrienden, familie en kennissen kunnen jou daar misschien mee helpen. Veel banen worden door familie, vrienden of kennissen gevonden. Je kan je ook inschrijven bij een uitzendbureau. Een uitzendbureau helpt jou de baan te vinden dat bij jou past.

Werken in de schilders branche

Wil je aan de slag als schilder, glaszetter, afwerker, timmerman of houtreparateurs? En wil je werken in de provincie Gelderland Overijssel, Flevoland of Drenthe? Schrijf je dan in bij Primair Schilders. Primair Schilders is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van schilders, glaszetters en afwerkers. Je kan je inschrijven bij Primair Schilders als je op zoek bent naar een tijdelijke of vaste baan in de schilders branche. Gelderland en Overijssel zijn de provincies waar Primair Schilders regelmatig vacatures voor heeft open staan in de schilders branche. Kijk op de website www.primair-schilders.nl voor meer informatie over het bedrijf en de vacatures!

Een passende baan vinden

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

04-03-2023 - Schilder
Mijn naam is Mahmoud Khater, ik kom van oorsprong uit Egypte maar woon inmiddels alweer 10 jaar in Nederland. In die tijd heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt, waaronder een schildersbedrijf.
Lees meer

14-09-2017 - Schilder nodig?
U zoekt een schilder voor het schilderen in of om het huis, omdat dit schilderwerk maar blijft liggen?Kozijnen die al tijden wat kaal zijn, dat schilderen binnen of buiten wat al geruime tijd op een k
Lees meer

24-06-2016 - Buiten aan het schilderen? Gebruik Sikkens Rubbol SB Plus!
Wanneer je buiten aan het schilderen bent, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat het eindresultaat mooi wordt en dat je schilderwerk voor lange periode bestand is tegen de elementen. Als je bijv
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap