Home / Trainingen Blog / Agile Trainingen van Capgemini volgen: Lees hier wat de pluspunten kunnen zijn

Agile Trainingen van Capgemini volgen: Lees hier wat de pluspunten kunnen zijn

Agile Trainingen van Capgemini volgen: Lees hier wat de pluspunten kunnen zijn

Binnen de digitale wereld, kunnen vernieuwing en ontwikkeling onwijs snel gaan. Daarbij zijn software en ICT onmisbare middelen geworden om werkzaamheden efficiënt uit te kunnen voeren. Denk aan bijvoorbeeld registeren en uitvoeren. Maar door de ontwikkelingen kan software op een bepaald punt verouderen en dient deze vernieuwd te worden.

Dat hoeft op zich geen probleem te zijn, maar als organisatie kan dat wel een obstakel zijn. Je moet toch met de nieuwe software om leren gaan. Dat geldt ook voor het team waar je deel van uitmaakt. De Agile trainingen van Capgemini kunnen hier een groot verschil in maken. Wil je weten hoe of wat de pluspunten zijn? Daarover meer in dit korte artikel.

Agile trainingen van Capgemini

Kun je als organisatie goed overweg met software en digitalisering. Dat kan een groot pluspunt zijn. Maar door de ontwikkeling kan de software waar je als organisatie mee werkt op een gegeven moment verouderen en toe zijn aan vernieuwing. Hoewel dat in eerste instantie geen grote problemen hoeft op te leveren, kan dit wel degelijk voor de nodige obstakels zorgen. 

Jij en je team moeten toch leren om te gaan met de nieuwe software. Dat kan vervolgens veel tijd en zelfs frustratie of fouten opleveren. Daar kan een Agile training dus op gericht zijn. 

Het trainingsinstituut biedt verschillende soorten trainingen aan, die organisaties en teams zowel online als klassikaal kunnen volgen. Gedurende de trainingen leert men om te gaan met vernieuwingen en de skills te ontwikkelen.

Wat zijn de voordelen van een Agile training volgen als team?

Vandaag de dag zijn er verschillende trainingsinstituten waar men trainingen kan volgen. Dat kan als individu, maar dus ook als organisatie of als team. Dat kan van grote waarde zijn. Maar waarom zou je juist voor Agile trainingen van Capgemini kiezen, als er nog voldoende keuze is? Dit kunnen een aantal pluspunten zijn:

Geavanceerde leermethodes

De Agile trainingen bestaan niet alleen uit eentonige, theoretische leermiddelen. Nee, de trainingen onderscheiden zich juist dankzij de geavanceerde en moderne leermethodes. Zo kun je leren door middel van games, quizjes en video’s. Dit kan niet alleen leerzaam zijn, maar ook uitdagend.   

Leren naar keuze

Er zijn verschillende keuzes waar je uit kunt kiezen. Bovendien kan men ook studeren naar keuze. Dit kan volledig digitaal, maar ook klassikaal waarin veel skills in de praktijk worden behandeld. Bijvoorbeeld door middel van praktijkvoorbeelden. Dit kan als team leerzaam zijn en de onderlinge samenwerking (mogelijk) versterken. 

Officieel certificaat

Wanneer de training succesvol is afgesloten, ontvang je een officieel certificaat. Dit zou ook een mooie aanvulling kunnen zijn voor je cv.

Wordt zelf een Agile coach

Heb je ruime ervaring met Agile en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is het mogelijk om aan de training tot Agile coach te volgen. Dit is de manier om je eigen kennis en vaardigheden effectief over te brengen aan andere teams en organisaties. 

Je wordt niet helemaal zonder vaardigheden op pad gestuurd, want de training leert je alles wat je wil en moet weten. De training bestaat uit slechts drie dagen en behandelt alle onderdelen die nodig zijn om aan de slag te gaan. 

Samengevat

Wil je je digitale vaardigheden verbeteren of inspelen op de vernieuwing van software? Dan is het mogelijk om verschillende soorten Agile Trainingen van Capgemini te volgen. Dit kan ook nuttig zijn als organisatie of team. En wil je starten met een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan als Agile coach.

Agile Trainingen van Capgemini volgen: Lees hier wat de pluspunten kunnen zijn

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

25-03-2024 - Kies voor een goede start met een coach voor ondernemers
Een eigen bedrijf starten kan best een beetje spannend zijn! Hoe zorg je dat je ondernemingsplan klopt? Waar vind je straks je eerste afnemers? Hoe ga je om met financiële tegenslagen in de eerst
Lees meer

17-10-2023 - De impact van coachend leiderschap op werknemerstevredenheid
Als leidinggevende weet je beslist wel hoe lastig het is om goed personeel te vinden. Als je dan eenmaal een goede werknemer hebt weten te vinden, wil je deze natuurlijk tevreden houden en zorgen dat
Lees meer

31-08-2023 - Deze training kan jouw sales een boost geven
Je product kan nog zo goed zijn, als het niet verkocht wordt heb je er weinig aan. Natuurlijk heb je met allerlei factoren te maken, zoals de koopkracht en de concurrentie, maar het begint allemaal bi
Lees meer

20-02-2023 - Gratis online leermiddelen voor het oefenen van je theorie-e
Een theorie-examen is een spannende momentopname waarin je moet laten zien dat je over de theoretische kennis beschikt om de weg op te mogen in een auto of op een motor. Het is altijd maar de vraag we
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap