Home / Vergaderlocatie Blog / Een inspirerende omgeving voor jouw vergadering

Een inspirerende omgeving voor jouw vergadering

Een inspirerende omgeving voor jouw vergadering

Kom je in de vergaderruimte op je werk niet meer tot het gewenste resultaat of ben je toe aan nieuwe ideeën? Boek dan eens een vergaderruimte buiten de deur. Je werknemers worden gestimuleerd en uitgedaagd door een inspirerende omgeving. Niet elke vergaderlocatie heeft een inspirerende omgeving, dus zoek naar een ruimte wat aansluit op je behoefte. Je wilt uiteraard je medewerkers efficiënt en kwalitatief laten werken. Een goed ingestoken vergadering kan een wezenlijk verschil maken en daar sluit de locatie zeker bij aan.

Een inspirerende omgeving voor jouw vergadering

Behoefte van de gebruiker

Wat hebben je werknemers nodig om zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te werken? Dit kan digitale technologie zijn, maar ook een duidelijk voorzitterschap, gemeenschappelijke waarden, een duidelijke agenda en een goede opvolging. Praat met je medewerkers en kom erachter waar de knelpunten zitten. Zo voldoe je aan de behoefte van je medewerkers! Vergaderingen worden waardevoller en je zult meer rendement behalen.

Gezamenlijk een complete en krachtige dienst leveren

Gezamenlijk vergaderen om samen een complete en krachtige dienst te leveren. Samen formuleer je één of meerdere doelen met een gewenst eindresultaat. Alle medewerkers zitten samen en de rollen worden verdeeld. Hoeveel tijd gaat het kosten om een doel te behalen? Door een tijdsinschatting te maken geef je richting aan het team. Met zijn allen werk je naar een deadline toe. Dat geeft enigszins spanning, maar deze spanning is niet erg want het daagt mensen uit en het houdt je energie op peil. Wanneer het doel bereikt is, lever je als team een krachtige en complete dienst voor de klant. Je rondt het gezamenlijk af en dat draagt bij aan de succesbeleving van de vergadering.

Juiste apparatuur in elke vergaderruimte

De juiste apparatuur is belangrijk, maar wordt vaak over het hoofd gezien. We hebben het dan niet enkel om een goede beamer of microfoon. Nee, de juiste ventilatie en verlichting dragen ook een steentje bij. Je wilt natuurlijk niet dat je medewerkers met hoofdpijn de vergadering verlaten. In de vergaderruimte binnen je eigen bedrijf kun je nog wel eens gestoord worden. Dat is bij een externe locatie geen probleem! Daarnaast biedt een externe locatie verschillende mogelijkheden zoals een aanvullende lunch of diner. Hierbij krijgen medewerkers ‘brainfood’ geserveerd waardoor ze scherper van geest worden, creatiever denken en de concentratie/alertheid wordt verbeterd. Een vergaderruimtes in Tilburg heeft bijvoorbeeld een lokale cateringpartner. Zij zorgen ervoor dat jouw vergadering een verrassende culinaire invulling krijgt.

Ben jij benieuwd waar je zo’n inspirerende vergaderruimte vindt? Neem eens een kijkje naar de nominaties voor ‘beste gebouw van het jaar’. Deze 9 locaties zijn gekozen uit 114 inzendingen! Zo is er een hotel geselecteerd, een woonhuis maar ook een vergaderlocatie in Tilburg: de LocHal. Waar gaat jouw volgende vergadering plaatsvinden?

Een inspirerende omgeving voor jouw vergadering

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

16-04-2023 - Zo creeer je de ideale vergaderruimte voor op kantoor
Vergaderingen of overleggen zijn niet meer weg te denken uit het moderne zakelijke leven. Het is een manier om creativiteit de vrije geest te laten gaan of om juist abstracte zaken helder te krijgen.
Lees meer

12-10-2022 - Hier moet een goede vergaderlocatie aan voldoen
Thuis vergaderen heeft zeker zo zijn voordelen. Je hoeft niet de auto in te stappen, om hoogstwaarschijnlijk aan te schuiven in een dagelijkse file. Je kunt wat later opstaan, en in je eigen omgeving
Lees meer

30-08-2017 - Tips bij het opstarten van je eigen bedrijf
Ten tijde van de financiële crisis van enkele jaren geleden zijn steeds meer mensen een eigen bedrijf begonnen. Dit geldt in het bijzonder voor mensen die door de crisis in de bouw op straat kwam
Lees meer
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap