Home / Makelaar / Makelaar Delwijnen / Makelaardij de Wit / Makelaardij de Wit geeft 10% korting op verhuisservice

Makelaardij de Wit geeft 10% korting op verhuisservice

Op tijd beginnen met adreswijzigingen

Gaat u binnenkort een huis (ver)kopen, dan is dit het moment om te beginnen met de adreswijzigingen. Het lijkt wat vroeg maar adreswijzigingen is het eerste wat geregeld moet worden.

Wat is er zo moeilijk aan adreswijzigingen?

Het is een lastige en tijdrovende klus waar u niet omheen kunt. Door de gewijzigde postmarkt kunt u adreswijzigingen niet goed meer regelen via de post. Ook post doorsturen is in tegenstelling wat veel mensen denken niet geschikt voor uw verhuizing. Tenslotte sturen steeds meer bedrijven geen post meer. Zelf adreswijzigingen goed regelen is daardoor bijna onmogelijk.

Waarom zo vroeg beginnen met adreswijzigingen?

Gewoon omdat het kan. Met een online verhuisboekje van Verhuisvriend.nl kunt u adreswijzigingen klaarzetten voor uw verhuizing. Dat is handig omdat u nu nog alle klant-, polis en pasnummers bij de hand heeft. Later zit alles in dozen en is het niet terug te vinden.

Ook als de verhuisdatum nog niet vast staat?

Ja, het verhuisboekje houdt rekening met ontbindende voorwaarden in onbekende verhuisdata. Dus ook als je nog niet precies weet wanneer je gaat verhuizen kun je gewoon het verhuisboekje invullen.

Start nu en regel adreswijzigingen met 10% korting

We vinden het belangrijk dat u de adreswijzigingen op tijd goed regelt. Daarom krijgt u van ons korting op de verhuisservice van Verhuisvriend.nl. Maak nu nog uw verhuisboekje aan.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

16-09-2013 - Open huis, mis het niet!
Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Op zaterdag 5 oktober heeft u de mogelijkheid om u te orienteren op de huizenmarkt! Tijdens de VBO Open Huizen Route kunt u zonder afspraak woningen bezichtigen.

12-08-2013 - Liesbeth de Wit beantwoordt de vraag van de maand
Voor de financiering van mijn nieuwe woning heb ik een taxatierapport nodig. Kan mijn aankoopmakelaar dit verzorgen? Liesbeth, Nee, dat kan niet. De makelaar/taxateur die de taxatie voor de financi

17-06-2013 - Goedkoop is duokoop
U herkent het vast wel. U heeft h￿huis van uw dromen gezien en al helemaal ingericht. Het enige probleem is dat u de financiering nooit rond kunt krijgen, aangezien het ver boven uw budget ligt

27-05-2013 - Let the sun shine!
Zonne-energie is de belangrijkste energiebron op aarde en is oneindig beschikbaar. Waarom gebruiken we deze bron dan niet massaal voor het opwekken van energie? Voordat overgegaan wordt tot de aanscha




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap