Home / Chocolade / Chocolade Lisse / BONBONCADEAUBON / WIN EEN AUTO!

WIN EEN AUTO!

EEN ACTIE VOOR CORDAID KINDERSTEM PARTICULIEREN


Bonboncadeaubon is sinds kort officieel sponsor van Cordaid Kinderstem, en daar willen we op een speciale manier iets mee doen. Het is nu eenmaal een organisatie waar we veel respect en vooral ook bewondering voor hebben, dus passief sponsoren zou zonde zijn. Daarom hebben we een unieke actie bedacht.

Kort samengevat?

Ons doel is om 25.000 euro aan donaties voor Cordaid Kinderstem bij elkaar te halen, en dat doen we door 25.000 speciale bonboncadeaubonnen te verkopen. Van elke bonboncadeaubon komt ? 1,00 ten goede aan Cordaid Kinderstem, dus met 25.000 cadeaubonnen hebben we de gewenste 25.000 euro bij elkaar.

Natuurlijk hebben we een schitterende prijs waar u kans op maakt. Want onder de kopers van deze serie cadeaubonen verloten we een auto! Een spiksplinternieuwe Toyota Aygo van het nieuwe model. Zo nieuw dat die pas in juni bij de dealer staat. In een kleur die u mooi vindt, en met 500 euro aan opties naar keuze.

Hoe mooi is dat?

Wat u moet doen? Bestel deze bonboncadeaubon. Dat is eigenlijk alles. Het nummer dat op uw bonboncadeaubon staat is tevens uw lotnummer.

U mag maar één bonboncadeaubon uit deze serie bestellen. Zo heeft iedereen evenveel kans om de auto te winnen. Deze bonboncadeaubon is er alleen met de waarde van tien euro. Wel zo overzichtelijk. En met de kans om er ook nog eens een auto mee te winnen is deze bonboncadeaubon dan ook meteen een wel heel erg spannend cadeautje!

Met Moederdag op komst is de bonboncadeaubon altijd leuk om weg te geven. Dus pak uw kans, en geef uw moeder of schoonmoeder dit jaar een bonboncadeaubon. Of houdt hem lekker zelf. U helpt Cordaid Kinderstem ermee aan een mooi bedrag, waarmee een enorm aantal kinderen in Afrika en Azië aan een betere toekomst kan worden geholpen.

Want dat laatste is natuurlijk wel de kern van deze actie.

Zodra de laatste bon is verkocht maakt onze notaris de winnaars bekend!

Heeft u nog vragen? Kijk dan eens bij de meest gestelde vragen.

Wilt u ons helpen?

Deel dan deze pagina op FacebookWIN EEN AUTO!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

01-03-2023 - Advies
Het natte herfstweer is een feit. De dagen worden korter, natter en kouder. Dit vergt meer van de accu . In de winter ontkom je niet aan de kou. De kou kost je actieradius en verminderd de prestaties

01-03-2023 - Gravelbike
Gravelbike De Gravelbike deed vorig jaar al zijn intrede maar is nu een echte hype. Naast de racefiets die in de winter naar zolder gaat worden steeds vaker ook gravelbikes aangeschaft. De gravelbi

01-03-2023 - Racefiets
Ben jij op zoek naar een mooie racefiets ? Wij hebben mooie merken op voorraad staan . Colnago, Simplon, Merida en BH bikes. Van gravelbike tot racefiets. Voor beginner en fanatieke fietser. Sport

18-01-2022 - Fietsenmaker
Onderhoud aan uw tweewieler is belangrijk. Een rem die niet werkt ,een los zittend wiel of een bel die ontbreekt kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarbij is zorgt schoonmaken van de fietsonde
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap